Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom már sok ilyen van de...

Tudom már sok ilyen van de nagyon izgulok van aki karácsonyra nem várja a mensesét?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk az első babával,ebben a hónapban voltam dokinal és azt mondta minden rendben, szépen látszik hogy volt peteérés. Hát most nagyon szurkolok hátha. 😊 25-re nem várom.
2018. dec. 15. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Én is azóta csináltam napi egyet 😁

Az első 12. dpo aztán 13 és 14 de eddig mind halvány pozitív persze látszik és egyből kijött az utobiaknal is a 2. csik ,de lehet mert ezek olcsó tesztek,meg hát 24-en nem várom és remélem úgy is marad és már akkor reggel kicsivel erősebb piros lesz:)

2018. dec. 23. 00:27
 42/62 A kérdező kommentje:

Én most nagyon félek mert görcsölget a hasam...nagyon remélem hogy semmi baj nem lesz. Azon is izgulok hogy mert csak halvány a teszt. Pedig olyan régóta vártuk rá most meg túlparázom. Gratulálok a pozitív tesztekhez.

Szerintetek is halvány ahhoz képest hogy pénteken lett az első pozitív? Vagy csak túlreagálom?

[link]

2018. dec. 23. 04:23
 43/62 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Gratulálok a pozitívokhoz! :-) Remélem mindenkinél jól alakul minden!

Én ma teszteltem, negatívabb nem is lehetne sajnos..

2018. dec. 23. 09:49
 44/62 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nem olyan halvány 😉

Nekem reggel volt egy kis pecsételő vérzés, de a teszt meg erősebb pozi, mint az elmúlt napokban. Úgyhogy remélem nem jelent rosszat. Drukkolok mindenkinek! És gratulálok a pozitív tesztekhez 🙂

12-es

2018. dec. 23. 13:02
 45/62 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Kerdezo mint ahogy 12-es írta ez nem halvány ! :) Az enyém halvány😁 légy nyugodt mert szerintem minden rendben van /lesz :)

12-es van akinek szokott lenni barnazas a terhesség elején,de ha a teszt még erősebb az csak jót jelent. :)

Gratulálok mindenkinek akinek pozitív lett gyönyörű ajándékot kaptunk a "jezuskatol" :) és akiknek viszont negatív ne adják fel mert jövő hónap egy ujabb esély !!

Aldott,békés és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!! 😘😘

2018. dec. 23. 18:48
 46/62 A kérdező kommentje:
Boldog Karácsonyt Kívánok. Remélem sokan pozitívat teszteltek. Szurkolok.
2018. dec. 24. 08:38
 47/62 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

11-es szerencsére azóta semmi nem volt, és a mai teszt is egyértelmű pozitív. Csak hirtelen beparáztam, mert az első terhességemnél ilyen nem volt.

Boldog karácsonyt mindenkinek! És megy a drukk azoknak is, akiknek negatív lett ebben a hónapban. 🤞🤞🤞

2018. dec. 24. 20:18
 48/62 A kérdező kommentje:
Sziasztok kivel mi újság?
2018. dec. 26. 06:46
 49/62 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Ma reggeli tesztem ismét negatív, menstruáció sehol. Ez már semmi jót nem jelenthet... :-(

Kérdező, te hogy vagy? :-) Már biztos szép erős csíkod van.

2018. dec. 26. 07:57
 50/62 A kérdező kommentje:

Azóta csináltam egy digitális tesztet pozitív lett..Most összeszedtem egy vírust erős hasmenéssel...nem tudom mit tegyek holnap melo és extra rosszul vagyok. Remélem a babának nincs baja.

Ne add fel amíg nincs mensi van remény drukkolok

2018. dec. 26. 09:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!