Karácsonyra kiderülhet, van itt más is akinek hozhat a Jézuska boldogságot?
Ki van még rajtam kívül úgy, hogy Karácsonyi nagy meglepetés öröm lenne a baba,és izgatottan várjátok hogy sikerült e?!
Nekem december 20-án nem kellene megjönnie! Kedves Lányok, Nők, leendő Szülők!
Mindenkinek szorítok!! : )
Én is december 20 környékére nem várom.
Mi már nagyon rég próbálkozunk. Orvosilag nincs semmi problémánk, mégis túl vagyunk 3 inszemináción és 2 lombikon. ez most egy spontán ciklus és természetesen reménykedek. Ha most sem sikerül, akkor amint megjön kezdhetjük a stimulációt a következő lombikhoz.
Nekünk ez volt a 3. lombikunk. Eleve életem legszebb Karácsonya várt ránk azzal a tudattal, hogy sikerült; de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire: 1 babáról tudtunk eddig, de tegnap 'találtak' nekünk még egyet!!! És már mindkettőnek van szívműködése!!!
Azt hiszem ennél szebb Karácsonyi ajándék nincs is a Földön! 6 évet vártunk rájuk... 6hkm
Kedves első nagyon szorítok Neked!! Küldöm a Karácsonyi Angyalkákat :)
Kedves második! Szívből gartulálok!! Ez igazán szép ajándék a Jézuskától!! Sok boldogságot!!
Én Karácsonyra várom a kisfiamat, ha ez is számít.:)))
Kellemes ünnepeket!
Kedves válaszolók kívánom mindenkinek hogy az történjen amit igazán szeretne! És kedves Kismama, szorítok a szülés gyors és csodálatos élménye miatt! : )
Nekünk első babánk lenne 7 hónapja próbálkozunk! Nagyon várjuk!!
Kedves utolsó!
Szívből sajnálom!! Kívánok Neked minden jót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!