Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretne karácsonyra egy +...

Eszo kérdése:

Ki szeretne karácsonyra egy + tesztet?

Figyelt kérdés

csatlakoztok?

én 23.ciklusnapon vagyok. második bébi lenne, nagytesó jövő héten lesz 2 éves :-)

kb 1 éve próbáljuk összehozni már a kistesót....

szép kis kari ajcsi lenne :-)

2014. dec. 4. 09:10
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék, mi is a kistesót tervezzük, de nekem rendszertelen a ciklusom sajnos és a 13. napnál tartok: LH teszt teljesen negatív egyelőre, de a fiunknál sem adtam fel!

Mi még csak 3 hónapja próbálkozunk, a fiam 9 hónapos lesz most.

2014. dec. 4. 09:17
 2/46 anonim ***** válasza:
83%

Én egy kicsit hamarabb megkaptam az ajándékom, jupppi!

De drukkolok nektek!

Jah, a "kari ajcsi"-t meg mellőzd inkább kérdező. Karácsonyi ajándék a neve.

2014. dec. 4. 09:27
 3/46 anonim ***** válasza:

December 10re nem várom. Második gyerkőc lenne, februárban lesz 2 éves a kislányunk. 3.próbálkozós hónapban vagyunk, kicsit talán most jobban reménykedek mert a lányunk is harmadik hónapra sikerült. Aztán majd meglátjuk. :) 15-én kell visszamennem a nőgyógyászomhoz leletekért, éves rákszűrésen voltam, és remélem már addigra lesz egy pozitív tesztem.

Amúgy tavaly 24-én tesómnak reggel lett egy pozitív terhességi tesztje. :) Na az volt ám a szép ajándék, nagyon jó volt. :)

2014. dec. 4. 10:00
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 körülre nem várom, szóval utó-karácsonyi meglepetés lenne, de ez lenne a legnagyobb boldogság. Első baba lenne, és egy éve nem jön. :( Már nem merem beleélni magam annyira, mint tavaly ilyenkor, nagyon eltévedt az angyalom, hogy nem talál meg az ajándékkal. :(
2014. dec. 4. 10:01
 5/46 anonim ***** válasza:

dec.27-re nem várom a következő mensit :) Karácsony napján egy 10-es tesztet azért ellövünk majd, már csak a "poén" kedvéért is :) és persze utána is. Még csak most indul ez a ciklusom, 5. napon vagyok, de remélem, hogy csodálatos vége lesz :)

Az első gyermekünk elsőre fogant, most ez a harmadik próbálkozós hónapunk. Optimista vagyok :)

2014. dec. 4. 10:42
 6/46 anonim ***** válasza:

A "kari ajcsinál" elbizonytalanodtam...

Ám de legyen.

Karikor szeretnék már 6 hetes lenni. :)

2014. dec. 4. 10:56
 7/46 A kérdező kommentje:
bocs,h a kari ajcsin akadtatok fennt csak nem volt kedvem kiírni,h karácsonyi ajándék..de akkor íme...
2014. dec. 4. 11:11
 8/46 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék egy szép pozitív tesztet karácsonyra, harmadik baba lenne, két nővérkéje mellé. :)

December 14-én fogok tesztelni, egyelőre szép magas a hőm 3 napja. :)

Ez az első próbálkozós hónapunk.

T

2014. dec. 4. 11:25
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

És mindenkinek megy a drukk! :)

T

2014. dec. 4. 11:26
 10/46 anonim ***** válasza:
85%
Én is szeretnék, de nekem még munka miatt várnom kell pár hónapot, így addig marad a megszakítás hiba%-ában való reménykedés:)
2014. dec. 4. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!