6 évesem Monster High babát szeretne karácsonyra, megvehetem neki?
Már tavaly is ott sündörgött a boltban körülöttük. Akkor nagyon elleneztem. Most viszont olyan édes volt, nézegette az egyik katalógust, odajött, és mutatja, anya, tudom, hogy úgysem kaphatok soha ilyet, de ugye milyen klasszak? És láttam rajta a sóvárgást... Szóval elbizonytalanodtam, és megnéztem magamnak alaposabban ezeket a babákat. Némelyiknek egész helyes a pofija, nem is olyan rémesek. Szóval eltanakodtam, talán megkaphatná... De van egy 3 éves húga is, aki tuti szintén játszana vele.
Amire ki akarok lyukadni, hogy nagyon gáz ilyen rém babát adni ilyen kicsinek? A háttér sztorit nem ismeri, nem látott még soha rajzfilmet (én is csak a neten egyet, kiváncsiságból)
Nem vagyok olyan anya, aki elvből nem enged barbizni, nekem is volt, a lányaimnak is, igaz, eddig nem nagyon babáztak, a nagyobbik mostanában kezd velük foglalkozni, öltözteti, fésülgeti.
Én megvenném neki.
Az én lányaim tavaly kaptak,azóta nekünk négy van, ők akkor voltak 8 és 12 évesek.
Nekik a mai napig nagyon tetszik, végre nem Barbie-babákat kell venni:)
Huh, köszi, megnyugtattál! Úgy látszik most kitört belőlem a para mami :)
Már azt hittem, nyilvánosan meglincselnek a gondolatért is, hogy ilyen babát kicsi gyereknek... Azt hiszem kissé túlaggódom.
Rakerestem es megneztem a babakat. En is megvennem.
Nekem a 33 honapos kisfiam scooby doo rajongo es o a rajzfilemeket is megnezi megsincs semmi baja pedig ezek is neha remsegesek. Scooby doo jatekai is vannak meg kepeskonyvei, matricai. Unokatesonal voltunk latogatoba amikor ezt nezte a 9 eves kisfiu es azota a fiam rakattant.
Kedves első, teljesen megértelek, ugyanilyen félve tettem fel én is a kérdésemet :)
De nagyon örülök, hogy megírtad, hogy van a 3 évesednek, mert igazság szerint nálunk most úgy működnek a dolgok, hogy ami az egyiknek van, olyan kell a másiknak is, különben megy az irigykedés, sértődés. Igy általában mindenből már kettőt veszünk - persze nem pont egyformát, de azonos tipust. Szóval igen, megfordult a fejemben, hogy a kicsi is kap egy ilyen babát :)
Simán megvenném ha a lányom kérné, nekem tetszenek azok a babák!
Tavaly karácsonyra ég kalóz hajót kapott kalózokkal, na az mennyivel jobb?! Feél lábú, fél kezű, fel szemű, kardoznak... Mese, fantázia...
Pont tegnap néztem meg az Alkonyatot, nem gondoltam volna hogy ennyire jó film, nem tudtam abba hagyni, meg kellett néznem az összes részt!
Ezek után én is szeretnék egy vámpír babát;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!