Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vesztek az idén karácsonyr...

Mit vesztek az idén karácsonyra 3-4éves lurkótoknak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
dinoszauruszos hotwheels autopalyat veszek. 4 es fel eves a kisfiam, ez a kerese.
2012. nov. 24. 13:00
 2/13 anonim ***** válasza:

3 éves múlt a fiam szeptemberben.

Egy gyurmaszettet kap, az tuti.

Ezen kívül egy autópályát, a wader-t, még hogy melyiket, azt pontosan nem tudom.

Valamint zöldségeket, pénztárgépet, bevásárló kocsit. Éjjel-nappal "vásárolózna", azzal kelünk, azzal fekszünk, most csak papírból kreált "hozzávalók" vannak, úgyhogy azt valósítjuk meg.

2012. nov. 24. 13:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nekem egy 3éves kislányom van...pénztárgépet már én is vettem neki,nálubk is megy a vásárlás:)Várom még a válaszokat!:)Gondoltam még geomag ill vonatos szetre,mivel imádja ezeket is...
2012. nov. 24. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:

4eves mult a fiam,Hasbro-Talald ki tarsas jatek,Lego city -hulladek gyujto kocsi,nyomdazo keszlet,keszseg fejleszto (betus-mert imadja a betuket,alandoan betuket irunk,kerdezi,szoval nagyon erdekli)

Pizsit kap, pulovert,meg egy meleg mamuszt

2012. nov. 24. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
4 éves kisfiú: valamilyen autopálya, vagy vonat még nem dőlt el, bármi amin pókember van, társasjáték
2012. nov. 24. 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:

fiam aug végén múlt 3.ő favonat szettet kap tőlünk,meg markolót,mamától autót.a többit nem tudom.játékot tőlünk mást most nemigazán kap,mert sokat kapott mostanában,meg inkább használati tárgyakat kap most.mint pl:galériás ágy,szőnyeg.

de mondok pár tippet,amit kislánynak is lehet,és a fiam mondjuk imádja.vasalás,van neki egy deszkája és egy vasalója.porszívózás,mondjuk az nincs játék,a nagyot hurcolja folyton.gyurmázni is nagyon szeret,és mióta oviba jár imád rajzolni,meg vágdosni,ja és a lyukasztó nagy sláger mostanában :)

2012. nov. 24. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Lányom ugyan 4,5 éves, de azért leírom. :) Tőlünk pénztárgépet kap, mert imád vásárolni és eladósat játszani. Anyuéktól főző szettet lábosokkal, palacsintasütővel, kanalakkal, illetve teáskészletet. Ezen kívül még a másik mamáéktól mesekönyvet.
2012. nov. 24. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:
az én lányom egy interaktív kutyusért könyörög..
2012. nov. 24. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
4 éves a kisfiam. A hugával közösen kapnak egy babakonyhát kiegészítőkkel, játék katonákat várhoz, gitárt, pókember figurát.
2012. nov. 24. 15:25
 10/13 anonim válasza:
4 eves kisfiunknak autopalyat veszünk,mesekönyvet,ugralos labdat, Bob-os agynemüt, legot.
2012. nov. 24. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!