Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékot vegyek a...

Tündis kérdése:

Milyen játékot vegyek a gyerekeimnek karácsonyra ha sok a mozgásigényük?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyi idősek? fiúk vagy lányok?
2012. nov. 20. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Trambulin.
2012. nov. 21. 05:59
 3/8 A kérdező kommentje:
2 és 4 éves. Van kismotor csúszda a lakásban. Én is gondoltam a tranbulinra. De olyan játék kéne ahol nem kell mellettük állni.Figyelni őket. Ha nem is a mozgásigényüket elégíti ki,hanem leköti őket az is jó volna. Ilyen ötleteket is várok.
2012. nov. 21. 09:00
 4/8 anonim válasza:
Hát én rollert kaptam még mikor kicsi voltam (mindig nagyon lefáradtam tőle). De ezt ugye télen nem lehet használni+ott is kell lenni mellettük.
2012. nov. 21. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van várok még hátha jön valami jó ötlet.
2012. nov. 22. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyenen agyalok mos én is 2 évesem mellett. Valami játszóházszerűséget akarok otthon kialakítani a meglévő dolgokból. Mászóalagút, sátor, fotel, pléd, csúszda, ezekből valami összefüggőt. Nem tudom, mi lesz belőle, de játékban már nem tudok gondolkodni, bocs, hogy nem ajándéknak valót íírtam.
2012. nov. 23. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
esetleg 2 személyes mérleghinta? az a benti műanyag, tesóm gyerekei is komoly szinten mozognak és szeretik nagyon.
2012. nov. 23. 15:09
 8/8 A kérdező kommentje:
jó ötlet a mindent építsünk alagúttá,sátorrá stb,de ezt én is szoktam csinálni . A fotelok +csúszdák stb. A következő beíró aki a mérleghintát ajánlotta ... Hááát az is van.Szinte mindenük van.Lehet hogy a ragasztó papír olló és a sok séta ami segíthet??
2012. nov. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!