Meddig engedjem meg a gyerekeimnek, hogy az ugyanabban a fürdőszobában lévő két külön wc-be pisiljenek/kakiljanak egyidőben?
Amíg a kislányodnak nem ciki, addig nem kell semmit sem tenni :o) Amikor majd mondja, lerázza az öccsét, akkor mondd a kisfiadnak, hogy most már egyedül kell menni.
Ami felvetődött bennem az az, hogy vajon külön külön eltudják-e majd végezni a nagydolgot vagy sem.
Ha már iskolába járnak akkor ideje lenne leszokni az ilyesmiről.
Egyébként miért van nálatok egy helyen 2 wc?
Nagyon rövid az az időszak, amikor normális dolog, hogy ketten, egyidőben, egymással szemben vécéznek. (Szobatisztaságtól iskolakezdésig.)
Éppen ezért érdekelne, hogy milyen megfontolásból van valakinél 2 wc a fürdőben?
Férj-feleség közös programként?
Vagy egy meghitt anya-lánya beszélgetés helyszíneként?
14:22
Aranyosak lehetnek! :D
És lám, hogy feltalálták magukat! :)
Én meg azt nem értem, hogy két olyan kicsi gyerek, akik még a saját popsijukat nem tudják kitörölni, hogy lehetnek egyedül otthon?
Amúgy szerintem is maguktól le fognak szokni róla, gyerekeknél nem látok ebben semmi furát, felnőtteknél már inkább...
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14
Ezt én sem értem. Elég fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!