Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig engedjem meg a gyerekei...

Meddig engedjem meg a gyerekeimnek, hogy az ugyanabban a fürdőszobában lévő két külön wc-be pisiljenek/kakiljanak egyidőben?

Figyelt kérdés
most a lányom 6 a fiam 5 éves. egy fürdőszobában van nálunk mindkét wc, egymással szembe fordítva. egyszerre szoktak kakilni járni, ilyenkor jól elszórakoznak egymással, játszanak, beszélgetnek. meddig engedjem nekik, hogy egyszerre wc-zenek. hány éves korukig?
2011. júl. 14. 14:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Amíg egyiket sem zavarja. El fog jönni az idő, hogy valamelyiknek nem tetszik ez a felállás. MAjd ők eldöntik.
2011. júl. 14. 17:39
 12/34 A kérdező kommentje:
nekem ne mondja azt senki, hogy sosincs olyan, hogy valamiért mindkét szülőnek el kell mennie, és a gyerek egyedül van otthon. nem rendszeresen, de előfordul, és akkor is max egy órára.
2011. júl. 14. 18:07
 13/34 anonim ***** válasza:

szerintem addig amig nem zavarja addig hagyd őket

9 éves a lányom és nem zavarja ha az öccse akkor jön fürdeni ha éppen a wc-t használja max szól h büdi van .-DD

együtt fürdenek még, egyik sem szégyenlős erre lettek nevelve nincs semmi elítélendő abban h még én is szoktam együtt fürdeni velük

2011. júl. 14. 18:16
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen kicsi gyerekeket egy órára sem szabad magukra hagyni!!!

Éppen elég idő ez ahhoz, hogy valami őrültséget csináljanak. Nem lehetsz eléggé elővigyázatos, a gyerekek találékonysága végtelen.

Hány olyan gyerektragédiát láthatunk a hírekben, amikor a szülő azt nyilatkozza, hogy "csak 5 perce hagytam magára..."

2011. júl. 14. 18:20
 15/34 anonim ***** válasza:
Addig hagyd őket együtt, amíg ők akarják, de abból ne legyen rendszer, hogy egymás popsiját törlik. Úgyis szólni fognak, ha ez valamelyiküket egy kicsit is zavarja.
2011. júl. 15. 06:44
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
én vagyok, aki nem érti az otthon hagyós dolgot. hova kell menned olyan hirtelen, meg a férjednek is (jó ő mondjuk dolgozik), ahova gyereket nem lehet vinni? se szomszéd néni se közeli rokon se egy barát a környéken? abszolút nem az én dolgom, de mégiscsak veszélybe sodrod a gyerekeidet.
2011. júl. 15. 14:27
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért van/lesz ebben valami fura.

Az anális korszak elég meghatározó a fejlődésünkben, messze hatnak ezek az élmények. Ezért én jobban törekednék a normalitás felé...

2011. júl. 31. 22:22
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már túl nagyok ehhez, de sokkal nagyobb probléma hogy egyedül hagyod a 5 és 6 éves gyerekeidet. És igenis, mondom, hogy nekem még nem volt ilyen. Max addig míg a szemetet viszem ki. Ez gondatlan veszélyeztetés! Felelőtlen vagy, de nagyon!
2011. júl. 31. 22:59
 19/34 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez kamu. :)

Ha nem, le vagyok döbbenve (az egyedül hagyáson).

2011. aug. 1. 00:45
 20/34 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem meg ez nagyon gyerekfüggő, mármint az otthon hagyás.

A lányom egy nagyon óvatos,megbízható gyerek, aki most 8 éves, de soha nem nyúlt olyan dolgokhoz ami veszélyes lehet, nem próbált meg dolgokat a konnektorba dugni, nem akart tüzeskedni,nem érdekelték a tisztítószerek, nem mászkált fel tárgyakra stb.

Kb 6 lehetett amikor le kellett ugranom az orvoshoz kontrollra 1 fél órára és addig az egy telken, de külön házban lakó apósomra bíztam.

Mikor hazajöttünk, a gyerek ült a gép előtt, játszott, apóspajti meg sehol.Ledöbbentem és kérdeztem a gyereket, hogy hol a papa? Erre ő: "Átjött egyszer megnézni, hogy mit csinálok, aztán hazament."

Ez nem egyszeri eset volt a későbbiekben.

A fiam viszont egy kis bajkeverő, aki mindent kipróbál, mindenre felmászik,szétszed. Na őt még a nővérére bízva sem fogom soha egyedül hagyni min. 10 éves koráig.

2011. aug. 1. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!