Mit vegyek karácsonyra egy 4 éves kisfiúnak?
Azt hozzá teszem, hogy olyan játékot szeretnék, ami valamilyen képességét fejleszti, mert egy kicsit le van maradva kortársaitól.
Lehet ügyességi vagy logikai, mindegy.
Az autókat imádja, de mindenki más is azt fog venni, így én mást szeretnék.
Tavaly legót kapott, amit imád, előtte fa összerakható vasutat, triciklit.
Köszönöm
Miben nyilvánul meg,hogy le van maradva kortársaitól?
Nekem májusban lesz 4 éves a fiam,és most én is gondba vagy,hogy mit tudnék venni neki,mert millióegy autója van...meg egy csomó játéka de egyik sem köti már le a figyelmét és nem is tanul velük.Az oviba nagyon jó játékok vannak.
Én valami társasjátékra gondolok csak még nem találtam olyat ami tetszene.
Pont most írtam ugyanezt egy másik kérdésre, de a kérdezőnek meg kettesnek is javaslom az óvodai segédeszköz-boltokat, valami hasonló kifejezésre (vagy oktatási segédeszköz, óvodaieszköz-ellátó stb) keressetek a neten. Másik vesszőparipám a fakopáncs.
Én se szeretem az értelmetlen játékokra költeni a pénzt és venni egy ötvenezredik rózsaszínű pónit vagy műanyag kacatot.
Köszönöm!
A fakopáncs honlapot ismerem, már sokszor rendeltem onnét. A Logiko-p is nagyon jó, megnéztem.
Még mindig tanácstalan vagyok, így várom a segítséget!
Várom a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!