Hogyan mondja el, mit szeretne 2,5 éves gyermeketek karácsonyra?
Megmutatja? Vagy hogyan? Az én lányom beszél igaz, de nem nagyon tudja még mi kell neki, vagy csak nekem nem mondja. Tavaly kapott 2 készlet lego duplot, nem akarok neki többet venni, nem igazán köti le, nem szereti.
Nyáron a szülinapjára, konyhát, babaházat, wow autót, ugráló állatot és babát kapott. Ötletem sincsen mit vegyek neki, vagy hogyan tudnám meg mit szeretne.
Itt olvastam, hogy az ilyenkorú kicsiknek már kész "listájuk" van, arról mit szeretnének. Hát az én lányomnak nincs.
Van 1 babaháza, egy konyhája, egy wow autója, egy ugráló csacsija, egy babája, 2 kis legós készlete és egy tanuló laptopja. Ez így leírva lehet, hogy sok, de ha körbenézek a házba alig van valami játéka. Van még néhány 2-300 ft-os szivacskönyve és egy nagy halom örökölt plüsse, amire rám se néz, de legalább színesítik a szobát.
Nem hinném, hogy ez olyan sok minden, hogy ne kapjon karácsonyra ajándékot. (Akkor látnád barátnőm lakását, az tényleg játszóházhoz hasonlít) A mikulásról nem is beszélve.
Sütiformák, kis nyújtófa, gyurma, kesztyűbábok, olyan dolgok, amivel együtt tudtok játszani.
Van egy csigás társas, ami esetleg már ennyi idősen is érdekelheti. (tempo, kleine schneke, a magyar nevét nem tudom)
xilofon, zene cd, futóbicikli
mesekönyv
memóriajáték
egyszerű kirakós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!