Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen tortát készítettetek...

Milyen tortát készítettetek gyermeketek születésnapjára?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak fogok hamarosan: harom emeletes vanilias torta a rendelés. Mivel a bevonásban nem vagyok jo, fehércsokirudak lesznek körben a fedő lapokon pedig rózsaszin cukorgyony, szivecske illetve rózsaszin cukor kristály.
2013. nov. 3. 18:34
 2/8 anonim válasza:
100%

[link]

Ha kéred elküldöm a receptet !

2013. nov. 3. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm szépen,kérném a receptet,ha lehet.Privátba írd le légyszíves.köszönöm
2013. nov. 3. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
A vaníliás torta is jól hangzik.Esetleg recept?:)
2013. nov. 3. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Hat nem egy bonyolult recept..... Piskótalap lesz az alap, szintenként 3-3 lappal. A krem az egyik lapon custard krem -kicsit sűrűbb, mint a vanília puding, itt lehet hozza port kapni- a masik lapra vanilias vajkrem kerül - ehhez habosra kell keverni a vajat ízlés szerinti mennyiségű porcukorral es vaniliaval. A látványra megy a gyerek igazság szerint :)
2013. nov. 3. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Elsőre egy almatortát,2.ra katicabogár tortát,aminek a belseje,és a feje epres charlotte torta volt.
2013. nov. 3. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:

barbie-s tortát :)

a piskótát egy nagyobb, majd kisebb-kisebb körökre vágod, középen kilukasztod (a legalsót nem), megkened és egymásra teszed, kívülről én rózsaszín ételszínezékkel színeztem meg a krémet, azzal vontam be, és pirosra színezett "habcsíkok" díszítették, meg rózsaszín szórógyöngy:)

ez nem az én tortám, de ilyesmi:

[link]

kisfiúnak meg focipálya. simán egy téglalap alakú torta, körbekened krémmel, tetejére zölddel színezett kókuszreszelék, habbal felrajzolva a vonalak :) műanyag-kapuk meg biztos vannak otthon, ha szereti a focit :)

ez sem az enyém, csak ötlet (nekem nem voltak figurák, meg hosszúkásabb volt, így olyan kis tömzsi :) )

[link]

2013. nov. 3. 22:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez is szuper,köszönöm :)
2013. nov. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!