Hogyan mondja el, mit szeretne 2,5 éves gyermeketek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Megmutatja? Vagy hogyan? Az én lányom beszél igaz, de nem nagyon tudja még mi kell neki, vagy csak nekem nem mondja. Tavaly kapott 2 készlet lego duplot, nem akarok neki többet venni, nem igazán köti le, nem szereti.
Nyáron a szülinapjára, konyhát, babaházat, wow autót, ugráló állatot és babát kapott. Ötletem sincsen mit vegyek neki, vagy hogyan tudnám meg mit szeretne.
2013. nov. 6. 16:16
11/11 anonim válasza:
Az én fiam 2 éves múlt 3 hónappal, listás, de állandóan változtatja, hogy mit szeretne és melyiket kitől, a Télapótól vagy a Jézuskától. Piros kisautót, mesekönyvet, villamost, Thomast, általában ezek szoktak felmerülni. Ja meg a csoki és a mogyoró :)
Ikeás vonatpálya? Az én fiam imádja tologatni, de csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!