Tudom már sok ilyen van de nagyon izgulok van aki karácsonyra nem várja a mensesét?
Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk az első babával,ebben a hónapban voltam dokinal és azt mondta minden rendben, szépen látszik hogy volt peteérés. Hát most nagyon szurkolok hátha. 😊 25-re nem várom.2018. dec. 15. 21:16
31/62 anonim válasza:
11-es vagyok.
3-mas ne add fel,szerintem tesztelj meg már nap múlva. Van akinek nem mutatja ki a teszt menzesz előtt :) szorítok hogy változzon pozi-ra az eredmény! :)
33/62 anonim válasza:
11-es gratulálok! Én is tesztelek pár nap múlva.
3-as drukkolok!
12-es vagyok
34/62 anonim válasza:
12-es, én is szorítok neked! Reméljük, hogy nekünk is szebb lesz a karácsony! :-)
3-as.
35/62 anonim válasza:
Első vagyok!Gratulálok a pozitív tesztelőknek, de a facelle teszttel vigyázzatok.Volt 2 pozitív tesztem 3 napja (facelle volt az egyik), azóta minden tesztem negatív, szóval valószìnűleg nincs baba....a szívem szakad meg...😭😭
36/62 A kérdező kommentje:
Jaj ne akkor lehet az enyém is átvert? Kíváncsi vagyok mi lesz a holnapi teszt eredmény. Szorítok nektek.
2018. dec. 21. 14:28
38/62 A kérdező kommentje:
Sziasztok na reggeli szerintem egyértelmű...előbb volt peteérés most már csak izgulunk hogy kedden ne jöjjön meg. Szoritsatok
Majs írjátok meg hogy nálatok hogy alakult.
2018. dec. 22. 17:08
40/62 anonim válasza:
Drukkolok kérdező! 😊
Nekem napról napra erősebb a csík. 🙂
12-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!