Tudom már sok ilyen van de nagyon izgulok van aki karácsonyra nem várja a mensesét?
00:43-mas vagyok
Nekem is ma volt kisebb gorcsolesem,egészen hátra a vesemnel éreztem. Remélem ugyan úgy beagyazodas.:) Ovum nekem is 7-8an volt . De tesztelni csak a menzesz napján fogok ha nem jön meg addig. :)
11-es
Drukkolok magunknak, h a beágyazódás miatt volt a görcsölés.
Nekem általában menses előtt pár nappal van ilyen, de huzamosabb ideig,napokig tart, most viszont csak kis idő volt. 🤞
12-es megy a drukk!!! 😊
Nekem iszonyatosan fáj a cicim és szó szerint bevan durranva....mármint hogy szoptattam leereszkedett de most tiszta feszes és "felvan" emelkedve és mintha izomlazam lenne benne. Lehet butasagnak hangzik..de remélem jó jel mert nekem nem volt még így menzesz előtt,vagy is fájt a cicim de nem így. :) Gondoltam a 14. dpo-n tesztelek egy 10es tesztel,de aztán csak meggyőztem magam hogy várok a menzesztig😁
11-es vagyok :)
11-es nekem az első terhességemnél majd leszakadt a cicim, úgyhogy drukkolok.
Most ezt nem érzem, de ez se rossz jel, hiszen nincs két egyforma terhesség. 🤞🤞🤞
3. válaszoló vagyok.
Egyik nap én is görcsölgettem, mintha meg akarna jönni, csak nem tudom miért, ilyen sose volt ennyivel előtte . Máskor leszakadnak már a melleim nem várt előtt 1 héttel, de most még az nem fáj.. Érdekes, felcserélődtek a tünetek. :-)
11-es vagyok :) Kerdezo igen én személy szerint nagyon türelmetlen vagyok😀
Kedves 3-mas nekem így volt az előző terhességemnel menzesz elott kb egy héttel erős "mindjárt megjön" érzés és rá 7-8napra pozi volt a teszt :) utólag rájöttem az volt a beagyazodas. szorítok hogy neked pozi legyen :) 😘 Meg persze mindenkinek aki nem várja 😊
12-es vagyok
Nagyon izgulok. Holnap van a nemvárt napja. Péntek reggel tesztelek. 😬😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!