Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom már sok ilyen van de...

Tudom már sok ilyen van de nagyon izgulok van aki karácsonyra nem várja a mensesét?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk az első babával,ebben a hónapban voltam dokinal és azt mondta minden rendben, szépen látszik hogy volt peteérés. Hát most nagyon szurkolok hátha. 😊 25-re nem várom.
2018. dec. 15. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Sziasztok kinél mi a fejlemény?
2019. jan. 7. 13:34
 52/62 anonim ***** válasza:

12-es vagyok (csak törölték a regisztrációmat, nem is értem)🤔

Karácsonykor kis vérzés miatt voltam ügyeleten, de szerencsére semmi baj. Néztek hcg-t, rendben volt az is.

Múlt héten azért csináltam egy tesztet, biztos ami tuti alapon 😊

[link]

Szerdán megyek dokihoz

Kérdező nálad mi újság? :)

2019. jan. 7. 15:46
 53/62 A kérdező kommentje:
Voltam ma dokinál szörnyű görcseim szoktak lenni. Mondtam a dokinak mondta pihenjek sokat de ez a munkám mellett nem megoldható főleg, hogy most telt le a próbaidőm. Az uh szabályos petezsák szikholyag és mellette 1.7mm embrio,szivpulzálás csak sejthető. Kicsit aggódom mert utolsó mensi szerint 6+1 hetes. Azt hittem lesz szivhang, de örülök hogy láttam őt ez hihetetlen érzés.
2019. jan. 7. 15:53
 54/62 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához vigyázz rá
2019. jan. 7. 15:54
 55/62 anonim ***** válasza:

Te is vigyázz magadra. Ha letelt a próbaidő nyugodtan irasd ki magad 9-es kóddal. Most te és a pici vagytok a fontosak.

És legközelebb ott lesz a szivhang is 😉

12es voltam

2019. jan. 7. 16:18
 56/62 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Válaszoló légy nyugodt mert a "számítások" nem mindig pontosak lehet 2-3nap mínuszba és azért nem volt még szivhang. De a lenyeg ,hogy ott a picuri! Meg ha dolgozni is kell amikor van szabad időd pihenj sokat! Gratulálok a babahoz! Szép babavarast és könnyű szülést😊😘

12-es örülök hogy minden rendben van és hogy jól vagytok! Az utolsó kép amit küldtél már tényleg szép pozi :) neked is sok egészséget szép baba varast és könnyű szülést kívánok! 😘😘 És ha nem felejtesz el írd meg privibe mi volt a dokinál😊

Én pénteken voltam dokinál és akkor úgy számoltam hogy 5hetes 6napos vagyok de viszont csak 8,4 mm petezsakot látott és sejthető embriót. Mondta hogy 2het múlva találkozunk újra . Kicsit csalódtam meg megijedtem de mondta hogy nyugodjak meg mert még korai a terhesség és azért nem lát semmit és ezért vár 2het múlva mert addigra biztosan lesz szivhang is. kell szedjem a progeszteront napi 2x mivel szoktam picit görcsölni meg szurkál a mehemnel/petefeszkemnel de remélem minden rendben lesz. A barátnőm picit azért megnyugtatott mert mondta ,hogy neki is pont így volt de 2het múlva mikor ment már volt szivhang és most egy csodálatos 2honapos baba anyukája. Szóval remélem minden rendben lesz nálam is. :)

2019. jan. 7. 20:59
 57/62 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

11-es köszönöm, írok mindenképp mi volt a dokinál. 😊

Akkor én is picit megnyugtatlak

Előző terhességemnél vérzés szerint 6+3 hetesen voltam először orvosnál. Viszont nem látott mást csak petezsakot, és sejthető embriót. Majd vérzés szerint 7 hetesen mentem, akkor már szívcső pulzálás volt, és méret szerint 6 hetes volt. Majd rá 10 napra hallottam dobogni a szívét. 😊

Úgyhogy kitartás, minden

2019. jan. 7. 21:36
 58/62 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

12-es nagyon szépen köszönöm! Jól esett ezt hallani és még jobban megnyugodtam,azt hittem csak én voltam így... Két hét múlva írok én is privatban 😘

2019. jan. 7. 21:41
 59/62 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Megjött a menstruációm karácsonykor. Múlthéten voltam dokinál, semmi érdemlegeset nem mondott, csak javasolt étrendkiegészítőt... Jövő hónapban kell visszamennem.

2019. jan. 8. 18:49
 60/62 anonim ***** válasza:

Kérdező mi újság?

12-es vagyok

2019. febr. 3. 14:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!