Tudom már sok ilyen van de nagyon izgulok van aki karácsonyra nem várja a mensesét?
11-es vagyok.
12-es megy a drukk:) írd meg mi lett az eredmény:)
1-es szívből gratulálok! 😘 Remélem pozitív is marad :) Miert lesz szükség a gyógyszerekre?
Köszönöm utolsó, bár még nem élem bele magam egyáltalán, mert az elmúlt egy évben már 2 alkalommal teszteltem pozitívat, de korai vetélés lett a vége mindkettőnek.Gyógyszerekre a terhesség megtartása miatt lesz szükség, a vérhigitóra azért mert az első terhességem idejekorán befejeződött, 33. héten hellp szindrómám lett.
Akik eddig pozitívat teszteltek azoknak gratulálok!A többieknek meg negyon szorítok!
11-es vagyok,ertem,nekem is ebben az évben volt egy 8hetes vetelesem ,egy kémiai,és egy újabb vetélés...most gyógyszeres kezelést kapok. Remélem most sikerül...
Viszont neked minden jót kívánok és sok sok egészséget!! Akármi fejlemény van írj :)
Sziasztok hat nem -bírtam magammal megcsináltam és pozitiivvv!!!!
Soha nem hittem volna hogy 1 év után látok pozitív tesztet.
Gratulálok kérdező! 😊
Nekem is pozi lett ma. Igaz halvány, de ott a csík 😍
11-es vagyok.
Szívből gratulalok,kérdező,és 12-es !!! :) Én is teszteltem a tegnap és nekem is halvány pozitív. Aztán remélem hogy így is marad...pár nap múlva megismétlem.
3-as és 18-as vagyok.
Gratulálok nektek, akik pozitívat teszteltetek! :-)
Én tegnap csináltam egy tesztet, de totál negatív. Valahogy úgy érzem, hogy ez ismét nem az én hónapom. Mondjuk amíg nem jön meg, talán van remény.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!