Ha ennyi idősen teherbe esnél megtartanád ebben az esetben? 26/N
Figyelt kérdés
Párommal lassan 1 éve leszünk együtt. Mindig megszakítással védekezünk és volt már rá példa hogy elment bennem. Tudom, hogy óvszert kellene használnunk, mert így minden hónapban idegeskedés. Szerencsére eddig mindig megjött rendesen, de félek, hogy egyszer összejön. Mindketten egy helyen dolgozunk, nem keresünk rosszul de még otthon lakunk a szüleinknél. Jövőre tervezzük, hogy lakást veszünk. Az ő szülei nem bánnák ha most jönne mert náluk is el tudnánk lenni, de én ott nem érzem még otthon magam és furcsa is lenne. Az én szüleim az elköltözéstől is tartanak mivel, hogy úgyse lesz annyi pénzünk. Ha a gyerek szóba jön nem tetszik nekik mert hogy előbb esküvő lakás kell. Szóval sosem voltak büszkék rám és nem tartanak érettnek. Ha lenne lakásunk szívesen vállalnám a gyereket de tartanék szüleim véleményétől. Ti ilyen helyzetben mit tennétek ha esetleg összejönne most a baba?2018. nov. 11. 08:29
21/21 anonim válasza:
A kor nem jelent semmit.26 éves vagy, pároddal élsz, mi köze a szüleidnek az életedhez, a döntéseitekhez?
Én 19 voltam, mikor férjhez mentem.Nem tetszett a szüleimnek, de beletörődtek.De felelősen döntöttünk, nem is vártunk véleményt.
Anyósoméknál laktunk 4 évig, míg építkeztünk.Én közben dolgoztam, és főiskolára jártam levelezőn.21 évesen született első gyermekünk, később még kettő.Nagyon szépen neveltük őket, pedig fiatalok voltunk, soha nem bántam meg, soha nem vetettem volna el.
Ha úgy érzed, érzitek hogy elég érettek vagytok, szeretnétek is nagyon babát, akkor ne törődjetek senk véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!