Megtartanád ebben az esetben a babát?
Fogalmam sincs... szerintem én magam nem tartanám meg így... de aztán lehet, hogy mégis.
Egy barátnőm került nem is olyan régen ilyen helyzetbe. Szarul sült el a dolog, mert megtartotta a babát, együtt van a sráccal, de az egész családjuk azt hiszi megfogta csak a srácot. Nagyon pocsék most a megítélése, hetente sír a telefonban, ha beszélünk. A srác sem lesz mintaapa, de a pénz miatt vele marad, mert nem lenne anyagi segítsége
Ha gyereket akarsz akár apa nélkül is, akkor igen.
Ez már így esett, te készen állsz-e rá.
Én megtartanám
De csak mert tudom hogy anyukám segítene
Nézd, nem tudom, hogy mit tennék a helyedben, mivel soha nem voltam ilyen helyzetben. Mindig védekeztem, ha nem akartam gyereket.
A józan eszem azt mondja, hogy ilyen körülmények között nem vállalnék babát. De mivel anyaként tudom, hogy nemcsak ész van, hanem szív is, meg érzelmek, így nem tudom, hogy mit tennék. Lehet, hogy nem vetetném el, de lehet hogy igen.
De bármit is teszel, ez egy jó lecke arra, hogy védekezz a továbbiakban majd, ha nem akarsz gyereket!
Mennyire friss a kapcsolat és miből lehet tudni, hogy hamarosan vége lesz?
Számít a szülők hozzáállása is.De a legfontosabb ő mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!