A negatív teszt nem mindig jelenti azt hogy nincs terhesség. A pozitív teszt viszont minden esetben valós terhességet ábrázol?
2017. dec. 12. 10:21
2/7 anonim válasza:
A pozitív általában valóban terhesség.
És én ezt halvány pozitívnak látom, de nem vagyok biztos benne, hogy nem elázott.
Ismételj mindenképp!
3/7 anonim válasza:
A pozitív az pozitív. Nincs alpozitív.
4/7 anonim válasza:
Negatív. Ha eltelt legalább két hét az aktus óta, nincs baba.
5/7 anonim válasza:
Szerintem elázott és negatív. Két nap múlva tesztelj újra, akkor már biztos egyértelmű lesz.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is elázott picit. Látom a halvány második csík szerűt de dupla vastag mint a kontroll csík. Így ez negatív és érvénytelen.
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg ez pozitív, de az elmosódott szélek miatt ismétlést igényel.
Álpozitív terhességi teszt nincs. Max. olyan, ami mutatja, ha elindult valami, és ha ezek után megjön, akkor az vagy kémiai vagy megszakadt terhesség. De ilyenkor nem a teszt a hibás. Az csak megmutatta az emelkedett hcg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!