Ha ennyi idősen teherbe esnél megtartanád ebben az
esetben? 26/N
Figyelt kérdés
Párommal lassan 1 éve leszünk együtt. Mindig megszakítással védekezünk és volt már rá példa hogy elment bennem. Tudom, hogy óvszert kellene használnunk, mert így minden hónapban idegeskedés. Szerencsére eddig mindig megjött rendesen, de félek, hogy egyszer összejön. Mindketten egy helyen dolgozunk, nem keresünk rosszul de még otthon lakunk a szüleinknél. Jövőre tervezzük, hogy lakást veszünk. Az ő szülei nem bánnák ha most jönne mert náluk is el tudnánk lenni, de én ott nem érzem még otthon magam és furcsa is lenne. Az én szüleim az elköltözéstől is tartanak mivel, hogy úgyse lesz annyi pénzünk. Ha a gyerek szóba jön nem tetszik nekik mert hogy előbb esküvő lakás kell. Szóval sosem voltak büszkék rám és nem tartanak érettnek. Ha lenne lakásunk szívesen vállalnám a gyereket de tartanék szüleim véleményétől. Ti ilyen helyzetben mit tennétek ha esetleg összejönne most a baba?
Mindenképp megtartanám, de az írásod és a hozzáállásod alapján valóban éretlen vagy, úgyhogy jobb lenne, ha normálisan védekeznétek, mert a megszakítás nem az. Ha elég érettek lesztek és a körülményeitek is javulnak, no meg ti is szeretnétek, majd akkor vállaljatok babát.
2018. nov. 11. 08:33
2/21 anonim válasza:
26 évesen eszembe nem jutott volna már elvetetni annak ellenére, hogy én is otthon laktam akkor, bár együtt voltunk már a férjemmel (mi is gyűjtöttünk). Kivettünk volna gyorsan egy lakást és vártuk volna szeretettel.
De annyi a nagy különbség, hogy mi nem játszottunk a tűzzel, nem játszottunk azzal, "hogy majd lesz valahogy", tartottuk magunkat a terveinkhez.
2018. nov. 11. 08:43
3/21 anonim válasza:
Itt is látszik, hogy a kor csak egy szám. Én 31 éves vagyok, 26 évesen már férjnél voltam, és dolgoztunk a babán. Szóval én megtartottam volna, de az írásod alapján te még nem vagy felkészülve egy gyerekre, még te is gyerek státuszban vagy.
2018. nov. 11. 08:43
4/21 anonim válasza:
Óvszerre nincs pénzed a gyerek eltartására majd lesz? A megszakítás nem védekezés, te is tudod. 26 évesen olyan felelőtlen vagy mint egy tini. Számomra nem az lenne a kérdés, hogy megtartsam-e ha összejön, hanem, hogy milyen valóban hatékony védekezési módot szeretnék választani. Akkor a megtartsam-e kérdés és az idegeskedés valóban felesleges lenne. Azért alapból érdekelne, hogy mi az indokotok az összes valóban hatékony alternatíva hanyagolására.
2018. nov. 11. 08:53
5/21 anonim válasza:
Az hagyján, hogy megszakítás, de elélvez benned? Egyikőtökbe se szorult egy csepp ész sem? Én 26 évesen megtartottam volna és tudom, hogy nem lett volna jó döntés, nem voltam elég érett. Ahogy neked sem kellene (rohadtul nem) gyereket vállalnod amíg ennyire felelőtlen és nemtörődöm vagy.
2018. nov. 11. 08:56
6/21 anonim válasza:
Amíg a szüleidtől teszed függővé, hogy ki merj-e menni WC-re, addig NEM, NEM való neked gyerek!!!
Miért nem védekeztek?
2018. nov. 11. 08:58
7/21 anonim válasza:
Ha nem védekezek és teherbe esek, akkor megtartom, hisz akarok gyereket. Ha nem akarok, akkor fogigátlót szedek, és bele lehet élvezni.
Nem?
2018. nov. 11. 09:51
8/21 anonim válasza:
Gratulàlok hogy egy gyerek életével játszol. Ha én pontosan tudom hogy kockáztatok, akkor igen, megtartanàm ha becsúszna. Sokan védekeznek így amikor még nem tervezik a babát, viszont nem lenne tragédia ha becsúszna, mert tervezik, csak később. A még nem szült nők sokszor nem fogjàk még fel ennek a súlyát. Aztán ha később látja a már tervezett babát ultrahangon mozogni, leesik neki hogy mit tett, csak mert nem volt kedve védekezni aztán nem volt kedve megtartani, pedig nem volt kényszerhelyzetben.
2018. nov. 11. 09:57
9/21 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy felelőtlen lennék, mivel tudom, hogy mivel járna egy gyerek. Párom nem szereti az óvszert én pedig nem szedhetek fogamzásgátlót mivel 6 évvel ezelőtt trombózist és embóliat kaptam. Párom nagyon szeretne babát én is vágyok rá és nem hiszem, hogy képes lennék elvetetni.
2018. nov. 11. 11:05
10/21 anonim válasza:
Ez számomra teljesen érthetetlen. Amíg nem biztos az, hogy gyereket szeretnétek és amíg a szüleid véleményétől tartasz egy terhesség esetén addig mi a fenéért nem védekeztek normálisan?? Nem vagytok normálisak, ne haragudj.
A kérdésedre válaszolva : én megtartottam volna, de én csak akkor kezdtem el azt hogy nem védekeztünk biztonságosan amikor már tényleg nem volt kérdéses hogy jöhet e a baba. Addig pedig védekeztünk. Amit Ti csináltok, főleg hogy néha még el is megy benned (??? mi van??? miért ha még nem akartok babát????) az kb olyan mint az orosz rulett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!