Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?
Figyelt kérdés
Én május 13.2018. ápr. 26. 14:17
81/102 anonim válasza:
Hű, irigylem az önuralmad kedves előző 😀
Nekem legutóbb 5 napot késett, talán az elmúlt 10 év leghosszabb ciklusa volt, de 2x teszteltem ezalatt. Mondjuk eléggé letörtem minden egyes alkalommal így meg is értelek. Én hétfő reggelire azért betáraztam egy predictor earlyt 😬
R.
82/102 anonim válasza:
Ne irigyelj, délután rajtam is úrrá lett a kísértés es teszteltem, nagyon halvanyan de én láttam a masodik csikocskat. Pár nao mulva újra tesztelek. Remélem erosodni fog. 😇😇😇😍
83/102 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjött :/
2018. máj. 13. 14:22
85/102 anonim válasza:
36os vagyok, mara nem vartam de sajnos megjott ma
86/102 anonim válasza:
Kérdező és 36os! Sajnálom! Kitartás továbbra is!
82es! Drukkolok nagyon! Majd írj!
C90
87/102 anonim válasza:
82es vagyok, még mindig nem jött meg. Holnap tesztelek. Szorítsatok
88/102 anonim válasza:
82es drukkolok neked, remelem pozit tesztelsz holnap!
36os.
89/102 anonim válasza:
Gratulálok 82-es!!!
Akinek ez a hónap nem sikerült annak drukkolok, hogy a következőre össze jöjjön!
Lányok, én ma reggel pozitívat teszteltem 🙃
Egész éjszaka azzal álmodtam, hogy megcsinálom a tesztet és két csíkos (nagyon kellett pisilnem :D ) úgyhogy 4:40-kor erőt vettem magamon és megcsináltam, nem bírtam vissza aludni utána 😬
90/102 anonim válasza:
utolsó: Gratulálok neked. Jó babavárást :) C90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!