Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?
Figyelt kérdés
Én május 13.2018. ápr. 26. 14:17
21/102 anonim válasza:
#14es vagyok, kedves #4es nekem ugyan ilyen tuneteim voltak a kimaradt menstruaciom elott 5 nappal. Ket napi keses utan pozitivat teszteltem tavaly. Nem biztos hogy nem jott ossze a baba. En azert drukkolok neked!
22/102 anonim válasza:
Nekem most teljesen leesett a hőm, 13 DPO-n vagyok szóval én várom a "nem vártat" Üdv: 4-es. Majd a kövi hónapban :) Mindenkinek nagyon gratula akinek sikerült :)
23/102 anonim válasza:
Én május 5-re "nem" várom. Elmúltak a görcsök és a mellem sem fáj már, ami kettő hete kezdődött, de ma barnazni kezdtem. Nem tudom reménykedhetek-e még. Nektek drukkolok és akinek sikerült gratulálok!!!
24/102 anonim válasza:
15-ös vagyok. Kb. tegnapra-mára nem vártam, eddig nem jött. Pedig tegnap este fájt a hasam rendesen. Hőm fent van. Tegnapi teszt negatív volt, következőt holnap csinálok. Hajrá mindenkinek!
25/102 A kérdező kommentje:
Nekem semmi tünet bár korai is lenne
Messze még a 13 -ka.
De lassan telnek a napok ..
Mindekinek drukkolok
2018. máj. 1. 17:25
26/102 anonim válasza:
Nekem sincs semmi tunetem, bar elos terhessegnel is csak a nemvart utan 1 hettel kezdodtek. Mar nagyon kivancsi vagyok ha sikerult. Lehet reggel tesztelek egyet bar meg korai lenne. #2-es voltam. Drukkolok, mindenkinek sok sikert!
27/102 anonim válasza:
A mai tesztem is negatív lett. Hőm fent van, mensinek semmi nyoma, még vizes folyás se.
2-es, végül teszteltél?
Többiek, mi a helyzet?
15-ös
28/102 anonim válasza:
Mai tesztem negativ :( En latok rajta egy szinte lathatatlan csikot amit ferjem nem. Lehet annyira szeretnem mar, hogy odakepzelem. Lehet holnap is tesztelek, majd megirom mi lett. Nemvartig meg van par nap. #2 es voltam
29/102 anonim válasza:
#15 ös hanyas tesztet hasznalsz?
30/102 anonim válasza:
Kedves #28as en azt tanacsolom, hogy ne keseredj el es inkabb vard ki azt a par napot a nemvartig, mert meg siman kijohett az eros ket csik. Drukkolok neked!
#14es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!