Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?
Figyelt kérdés
Én május 13.2018. ápr. 26. 14:17
51/102 anonim válasza:
E.: kitartás! Mensi után újult erővel irány tovább! Sose add fel! Eljön a ti időtök is hidd el! C90
52/102 anonim válasza:
E.: Voltál már kivizsgáláson? mindig ilyen rövidek a ciklusaid? C90
53/102 anonim válasza:
Nekem valószínű száradási csíkom volt, mert most hómezős ugyanaz a teszt. 4-es
54/102 anonim válasza:
4es ne add fel. Van ott még remény. Drukkolok c90
55/102 anonim válasza:
Köszi a drukkot! Az a probléma,hogy PCOS/IR-em van sose tudom mikor kéne megjönnie sajnos :( utolsó március 23-án volt. Tehát így nem is tudom,hogy hő alapján vagy ovuteszttel mutatható lenne esetleg a peteérés. Mérem a hőmet, a ciklus.hu alapján most volt PÉ-m,de szerintem meg nem :D Katasztrófális a helyzet.
56/102 anonim válasza:
57/102 A kérdező kommentje:
4 és sajnos Drukkolok neked
Nekem 3_5 nap a van vártig
Általaban 25-27 Ritkán 28 napra jön meg.
Gondoltam csütörtökön tesztelek.
Mi újság veletek ? C90?
2018. máj. 8. 06:59
58/102 anonim válasza:
4es. Eddig is mérted a hödet?? Mert csak a ciklus felétöl van a ciklus.hu-n feltüntetve. Lehet hogy ezért is ìrja, hogy most van PÈ. Vagy?
Kérdezö (azt hiszem Éva??) drukkolok akkor neked. :)
Itt semmi különös. mi is lenne.. 8 nap a nemvártig vagy több mert átlag 32 napos ciklusom múltkor 35 volt. Szóval most várok.
C90
59/102 anonim válasza:
4#
Csak a ciklus felétől kezdtem mérni,mert akkor jutott eszembe,hogy kipróbáljam. A márciusi ciklusom is csak cickafark tea hatására sikerült. Utána palástot ittam. Nem is jött meg azóta. Ha nem jelentkezik ismét a cickafark teához fordulok
60/102 anonim válasza:
ohhh. Mert én arra gondoltam hátha ezért jelzi most a PÉ-t. jajj mennyit szenvedsz a ciklusoddal. Nem próbáltad a 160g-os diétát? Remélem találsz valami jó megoldást a PCO7Ir-re. Szoritok C90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!