Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?
Nekem 5 napom van a nemvartig. Nem tudom mit gondoljak mert az utobbi 2 napban eleg sokszor megfajdul a hasam. Ha nem jon meg 13ig akkor tesztelek de sok remenyt nem fuzok ehez a honaphoz
Drukkolok mindenkinek!
#36os voltam
Ismét sikerült érdekeset tesztelnem, igaz nem reggeli első, de ha lenne baba akkor a szombatihoz képest nem kéne ennyire halványak lennie.Ez most one step teszt 10-es ismét.
De ti is látjátok vagy csak én képzelem be? Komolyan kivagyok,reggel megismétlem elsőből. A hőm alapján tuti,hogy nincs baba. 4-es
#64es, en sajnos nem lattok semmit, de lehet csak en vagyok ezzel igy. Amugy mennyi a homersekleted?
#36os
Itt a görbém, igaz nem mensitől,de most ez a helyzet. Ezért gondolom,hogy tuti nem baba.
Mindegy reggel ismételek. Élőben elevenebb a csík. 64-es voltam aki egyben a 4-es :)
#36os vagyok. Nekem a hom mar napok ota 37 felett van. 37.1 es 37.3 kozott es 13ra nem varom. Viszont a legutobbi terhessegemnel amit sajnos ismet elveszitettem, akkor mar a menstruaciom elott 4 nappal fajtak a melleim es bekemenyedtek. Most semmi ilyet nem erzek.
Szerintem is holnap reggel tesztelj ujra az elso vizeletbol tesztelj. Drukkolok 64es!
4es: Remélem tesztelsz ma és ott lesz a csíkod. Drukkolok nagyon. èn az elözö teszteden sajnos semmit se láttam, de nagyon szorítok neked.
36os: Drukkolok neked. Böven van remény nálad is szóval nyugi, türelem és pozitív gondolkodás.
C90
ne keseredj el. Tudom, nehéz de menni mindig pozitívan elöre. Ez a fontos. Bízz az endo dokiban. Drukkolok neked hogy megoldást találjon :) Kitártás.
C90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!