Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki Májusban nem...

Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?

Figyelt kérdés
Én május 13.
2018. ápr. 26. 14:17
 61/102 anonim válasza:
Természetesen próbáltam és jelenleg is csinálom a 3-as kezelését. Fogytam is vele,de mensi nem lett. 4-es
2018. máj. 8. 09:10
 62/102 anonim ***** válasza:
kitartás. Egyszer eljön a te idöd is. Drukkolok nagyon.
2018. máj. 8. 09:33
 63/102 anonim ***** válasza:

Nekem 5 napom van a nemvartig. Nem tudom mit gondoljak mert az utobbi 2 napban eleg sokszor megfajdul a hasam. Ha nem jon meg 13ig akkor tesztelek de sok remenyt nem fuzok ehez a honaphoz

Drukkolok mindenkinek!

#36os voltam

2018. máj. 8. 10:59
 64/102 anonim válasza:

Ismét sikerült érdekeset tesztelnem, igaz nem reggeli első, de ha lenne baba akkor a szombatihoz képest nem kéne ennyire halványak lennie.Ez most one step teszt 10-es ismét.

[link]

[link]

De ti is látjátok vagy csak én képzelem be? Komolyan kivagyok,reggel megismétlem elsőből. A hőm alapján tuti,hogy nincs baba. 4-es

2018. máj. 8. 11:59
 65/102 anonim ***** válasza:

#64es, en sajnos nem lattok semmit, de lehet csak en vagyok ezzel igy. Amugy mennyi a homersekleted?

#36os

2018. máj. 8. 12:54
 66/102 anonim válasza:

Itt a görbém, igaz nem mensitől,de most ez a helyzet. Ezért gondolom,hogy tuti nem baba.

[link]

Mindegy reggel ismételek. Élőben elevenebb a csík. 64-es voltam aki egyben a 4-es :)

2018. máj. 8. 13:00
 67/102 anonim ***** válasza:

#36os vagyok. Nekem a hom mar napok ota 37 felett van. 37.1 es 37.3 kozott es 13ra nem varom. Viszont a legutobbi terhessegemnel amit sajnos ismet elveszitettem, akkor mar a menstruaciom elott 4 nappal fajtak a melleim es bekemenyedtek. Most semmi ilyet nem erzek.

Szerintem is holnap reggel tesztelj ujra az elso vizeletbol tesztelj. Drukkolok 64es!

2018. máj. 8. 13:23
 68/102 anonim ***** válasza:

4es: Remélem tesztelsz ma és ott lesz a csíkod. Drukkolok nagyon. èn az elözö teszteden sajnos semmit se láttam, de nagyon szorítok neked.

36os: Drukkolok neked. Böven van remény nálad is szóval nyugi, türelem és pozitív gondolkodás.

C90

2018. máj. 9. 06:44
 69/102 anonim válasza:
Nincs csík :) gondolom száradási volt. Én már kiszállok a várakozásból. Ismét iszom a cicka teát. 29-én pedig endo doki. Nektek továbbra is drukkolok :)
2018. máj. 9. 07:52
 70/102 anonim ***** válasza:

ne keseredj el. Tudom, nehéz de menni mindig pozitívan elöre. Ez a fontos. Bízz az endo dokiban. Drukkolok neked hogy megoldást találjon :) Kitártás.

C90

2018. máj. 9. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!