Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?
Gondoltam oktober ota kihagyom a havi nem varos kerdest, de csak irok. :) Mi egy evnel tartunk, tesora gyurunk. Rendben vagyunk mindketten. Clostival nem sikerult a mult honapban, most holnapra nem varom. X epilen delutan meg egy szaradasi csik se volt. :( Mar nem szedek vitaminokat es nem homerozok, nem ovu tesztelek. Elegem lett belole. Csak siman remenykedek. Remelem valakinek osszejon! Minden honapban egy valakinek szokott azert! Most nem lattam meg jo hireket!
E.
42es drukkolok neked, majd ird meg a fejlemenyeket.
41es fel a fejjel es ne adjatok fel, osszefog jonni az acsoppseg.
En tavaly oktoberben maradtam terhes es januar elejen epveszitettuk :( Teljes kivizsgalas utan az eredmeny, hogy egeszsegesek vagyunk a parommal csak ep nem volt szerencsek(eddig 3szor nem volt szerencsenk)
Ma reggeli x epilem is nega. Ma kellene megjonnie. Szedek 2x1 utrot, de mellette ugyan ugy meg szokott jonni, mult honapban napi 3x1 mellett jott meg 21. napon 24. helyett. Remenykedek meg.
Nagyon kedvesek vagyok, koszonom a biztato szavakat! 😘
41-es
E.
Nekem meg maradt egy hét a nem vártig.
De tegnap nagyon fájt a derekán ami mensi előtt 2 nappal szokot.
Nem tudom most mire gondoljak.
Mindenkinek drukkolok.
Akinek.meg nem.sikerukt fel a fejel.
Mi is rendbe vagyunk de mégsem jonn ossze a kisteso mar 1 éve.
Igaz egyszer sikerült de korán meg a 6 hétben elment a baba :(
4-es vagyok.
Teszteltem egy pipacsos Walentint itt a kép: [link]
Szabad szemmel látok valamit. Elvileg az utolsó ovus nyákom ápr. 22-én volt. Ha ahhoz számolok akkor ma 13 Dpo. Mensim nagyon nem pontos. Ez egy 10-es teszt. Két nap múlva megismétlem. Nagyon reménykedem,hogy nem csak a szemem káprázik.
Hát utolsó én látok rajta valami nagyon nagyon halvány csík félét de nem akarom elkiabálni! Drukkolok nagyon!
Én majd csak 16ra nem várom szóval van időm bőven! C90
4 es én is láttok valami kis halvány valamit reméljük 2 napo múlva erős pozi lesz :)
C90 Drukkolok neked
és mindenki másnak
Legyen ez ez a mi hónapunk
Nekem csak megjott napra pontosan, 24. napon most este. :(
Drukkolok nektek!
41-es
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!