Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?
Akiknek nem sikerült ez a hónap sok sikert a következőre
Veled mi van C90 ?
Sziasztok!
Aki az elozo honapi nemvaros kerdesnel is ott volt, annak iron hogy A38 vagyok 😂 Vegul ehhez a honaphoz nem szoltam hozza, elegge suru program van a hatam mogott. Majus 15-re nem vartam, de mar 12-en megjott. Mint derult egbol villamcsapas :O Eddig..babatervezes elott mindig, de MINDIG reggel jott meg! Most meg delutan meglep :/
A jo hir, hogy az osszes terhes tunetet kepes vagyok produkalni. Az elozo honapban is, most meg teljesen ujakat! Most semmi mas nem volt, minthogy fajtak a melleim! Ami nekem mensikor soha. Ellenben mensis gorcseim enyhen, de szoktak lenni, most semmi. Majdnem el is aztam, ami tinikorom ota nem fordult volna elo😂😂😂 Reggeli hamsenes szinten elmaradt, szoval csak beallitott a Mikulas! Csak tudnam ki hivta :/
Na majd a kovetlezo honap. Bar mar a tokom de tudja hogy mikor van peteeresem, ha a mensi elott 14 nappal kene lennie. Akkor mellesleg el is b.tuk a legyottokat 😂
A38
Első vagyok
Nekem még van pár napom, csak 23-ára nem várom!
Nekem is zsúfolt hónapom van volt lesz. Bár ennek a hónapnak annyi de újra próbáljuk és reménykedünk ;).
Veled mi van C90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!