Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki Májusban nem...

Van valaki aki Májusban nem várja? Izguljunk együtt?

Figyelt kérdés
Én május 13.
2018. ápr. 26. 14:17
 71/102 anonim ***** válasza:

64es, sajnalom hogy ebben a honapban nem jott ossze, remelem a vizsgalatok utan valaszt kaptok es hamarosan osszejon a baba. Kitartast!

C90es, koszonom a biztatast, legkesobb vasarnap vagy hetfon reggel kiderul, hogy mi a helyzet velem.

#36os

2018. máj. 9. 08:33
 72/102 anonim ***** válasza:

36as: mindenkire ráfér a bíztatás sztem :) Nekem jól szokott esni :)

Kérdö merre vagy? Minden oké?? C90

2018. máj. 9. 09:22
 73/102 anonim ***** válasza:
51%

Első vagyok.

Tegnap gyönyörű pozitív lett az LH tesztem. A munka kellemes részét elvégeztük, most jön a visszaszámlálás :) Remélem, hamarosan ugyanilyen 2 szép csíkot fogok látni a terhességi teszten is.

Addig meg igyekszem nem keresni magamon a tüneteket állandóan (mission impossible)

2018. máj. 9. 09:50
 74/102 A kérdező kommentje:

Rengeteg a munkam hetvegen a batyam esküvője

Várakozom vasárnapra nem várom de ma teszteltem egyet Sajna negatív de mit is vártam meg.

C90 veled mizu ?

2018. máj. 10. 11:12
 75/102 A kérdező kommentje:

Annyi a fejlemeny hogy nagyon ritkán mérem a hőmet de mindig 37 allat van

Nyelv allat mérem.

Most meg mertem a hőket délután és 37.4 az jó szerintetek ?

2018. máj. 10. 16:50
 76/102 anonim ***** válasza:

Nekem 13an van a nem vart, ahogy neked is kedves kerdezo. A hom nekem is 37 felett van es egnek a szemeim mintha nagy lazam lenne.

Most mertem meg ahogy olvastam a bejegyzesed es nekem pillanatnyilag 37.3 a hom. Azt olvastam neten h9gy az enyhe hoemelkedes lehet terheseg jelle, de nekem pl. menstruacio elott is van hoemelkedesem es aztan vegig mig menstrualok.

Szoval tanacstalan vagyok en is ahogy te is

Remelem a legjobbakat mindenkinek!

2018. máj. 10. 19:57
 77/102 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kérdező drukkolok neked nagyon! Hőhöz nem ertek! Pozi még lehet a teszted mert elég korai voltál azért! Utolsó neked is drukkolok!

Itt semmi! Szerintem ez nem a mi hónapunk lesz! El is engedtem! Most csak akkor voltunk együtt ha kedvünk volt! Ovu környékén összebújtunk de nem figyeltem mikor! Vitamint se szedtem rendesen mert mindig elfelejtettem! 17én lenne a nemvárt napja de nem hinném hogy összejött!

Nektek drukkolok.C90

2018. máj. 10. 20:32
 78/102 A kérdező kommentje:

Moat meg este mwg mertem huvelyben 37.3 lett

Ugye az a helyzet hogy a hőzéshez én sem igazan értek.Néha nagy ritkán mérem csak de az meg nemigazan mérvadó.Munkambol kifolyólag nem is tudnám pontosan mérni mert egyszer 4 kor kelek egyszer 6 kör van hogy reggel jövök haza műszaktól függ.

Így konkrétan nem méregetem a hőmet.

Most azért reménykedek.

Holnap megint tesztelek reggel itt Ukrájnában olcsóak ezek a tesztek végül is. Így van bőven othon.

Tudom meg messze a Vasárnap de már azért jó lenne meg ha csak egy halvány pozit is látni.

C90 Meg te se ad fel meg sikerülhet neked is. Drukkolok.

És te is aki 13 nem várja drukkolok neked nekünk és Mindenkinek. Reggel írok mi lett a teszt eredménye.

2018. máj. 10. 21:47
 79/102 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szintén 13-ra nem várom harmadikként a sorban :)

Nekünk a 3. hónap hogy próbálkozunk, most egy tisztító kúrát kezdtem el, lehet az borított meg esetleg valamit de múlt héten egy kicsit barnáztam ezért reménykedem hogy hátha 🙏🏼

Semmi más támpontom nincs mert nem ovu tesztelek és nem hőmérőzöm.

Szorítok magunknak!

R.

2018. máj. 11. 08:35
 80/102 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki 11re nem várta. Nem is jött meg. Ha pár nap mulva se jelentkezik tesztelek. Reménykedem, de sajnos sokszor késett mar es emiatt nem tesztelek rögtön.
2018. máj. 12. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!