Van aki szeptemberbe nem várja?
Köszönöm kérdező. Írtam ki egy kérdést, ez lett a predictorból 1,5 óra múlva o.O:
Ha nem jön meg, akkor mindenképpen megyek vérvételre hétfőn. Csak az idén már ezt átéltem, meg 4 éve is vagy 3x, és semmi nem volt. :( De így marad a bizonytalanság.
Te kérdező csináltál ma tesztet? És a többiek?
Ne add fel,szerintem nem fog megjönni.
Igen ma is teszteltem,és fura mert mindenki azt mondja meg csak azt lehet olvasni mindenhol,hogy 2naponta duplázodik de nekem minden nap erősebb! :) Persze ez nem baj.
Gratulálok Kérdező :) Nagyon szép tesztek :)
Nekem sajna megjött. Voltam dokinál, barátcserje kapszulát kell szednem 3 hónapig, az majd rendezi a hormonjaimat. Kaptam hormonsorra is beutalót. Remélem végre jó úton járok :)
Köszönöm! :)
Sajnálom utolsó,de biztos hamarossan jönni fog hozzátok is a gólya!Sok sikert kívánok neked,és vigyázz magadra!
Sziasztok!
En ma reggel 4 napos kesessel teszteltem nagyon halvany pozitivat. Ugy tunik kesobb volt peteeresem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!