Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szeptemberbe nem várja?

Van aki szeptemberbe nem várja?

Figyelt kérdés
Van valami jele hogy sikerülhetett?Mikorra nem várjátok a következő havit?

2017. szept. 17. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
Gratulálok 8-as :) E, ameddig nem jött meg van remény :) Én 27.ére nem várom, holnap csinálok én is egy one step 10es tesztet hátha. M
2017. szept. 21. 22:33
 52/76 anonim ***** válasza:
Kérdező Neked is gratulálok :) M
2017. szept. 21. 22:34
 53/76 A kérdező kommentje:

Kedves E milyen tesztet használtál?Mikor volt ovud?

Még lehet pozitív szerintem,csak késöbb ért célt!

8-as látom,és gratulálok!Mikor mész dokihoz?

Kedves M én is ezt a tesztet rendeltem,és ez volt ami tényleg hamar mutatta.

Hogy vagytok,van valami tünet vagy éreztek valamit?

Nekem nagyon fájnak a melleim,és ma van a nem várt napja és nincs görcsölgetés csak hasszúrkálás!Eddig minden nap éreztem hogy megfog jönni.

2017. szept. 22. 08:59
 54/76 A kérdező kommentje:

[link]

Egymást követő napokon is elég nagy az ertérés! :)

2017. szept. 22. 09:09
 55/76 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Ez igen kerdezo! Latszik az erosodes! Neked hangos gratula! :)

En ma reggel csinaltam egy facellet, hat nem ugrik le, de van rajta valami. Dokival egyeztettem, utrogestant kezdhetem, hetfon reggel vervetel.

Este felteszem a kepet a reggeli tesztemrol. Erosebbnek gondoltam, csalodott vagyok kicsit, mert szemeresztgetos, bar ha jol ereztem, meg csak a 10. dpo-nal tartok.

Hasam faj 3. napja es a melleim fajnak. Elso terhessegemnel is fajdogalt, arra emlekszem.

Kerdezo, neked tunet azota valami?

2017. szept. 22. 10:04
 56/76 anonim ***** válasza:

Ja olvasom a tuneteket kerdezo.

Te mikor mesz orvoshoz?

2017. szept. 22. 10:05
 57/76 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Azért szerintem ebből lesz valami,én is így kezdtem hogy meresztenem kellett a szemeimet :D

Én 6.-án megyek akkor már biztos látni fogja amit kell!

Lányomnál is érdekes volt,mert vele a mensim napján kerültem korházba vérzéssel és akkor már azt mondta a doki a 6héthez közeledünk.Mensi utánni első nap fogant ő,most nem vagyok benne biztos hogy akkor,mert lehet később egy héttel. Már kíváncsian várom mit mondt!Ja és a lányommal elötte egy nappal teszteltem halványat pedíg akkor már erősnek kellett volna lennie a terhességhez képest,ráadásul ikreknek indult ami sajnos okozta a vérzést az első 3 hónapba. :(

2017. szept. 22. 10:55
 58/76 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Kerdrzo, ez nem semmi. De legalabb a lanykad rendben. :)

En elkeseredtem, mert tegnap delutan csinaltam x-epilt, ami egy picit erosebb lett, mint az elotti nap delutani. A tegnap reggeli facellen is szinten volt 2. vonal. Erre a ma reggeli predictor full homezo. Lehet a vervetelt is lemondom. :( Iszonyu csalodott vagyok.

2017. szept. 23. 06:18
 59/76 A kérdező kommentje:

Szerintem,nem lenne rossz az a vérvétel két pozitív után!Lehet a reggeli teszt nem volt jó,de minden esetre egy másik fajtával tesztelj,és utánna meglátod.Két különböző teszt nem szokott tévedni.

Szorítok neked!

2017. szept. 23. 09:59
 60/76 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as most olvastam hogy sokakat becsapot!Volt akineg negatív lett,pedíg babás volt és akinek meg halvány pozi,az meg nem volt babás. Vegyél másfajtát,és reggel csináld meg!
2017. szept. 23. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!