Van aki szeptemberbe nem várja?
Kedves E milyen tesztet használtál?Mikor volt ovud?
Még lehet pozitív szerintem,csak késöbb ért célt!
8-as látom,és gratulálok!Mikor mész dokihoz?
Kedves M én is ezt a tesztet rendeltem,és ez volt ami tényleg hamar mutatta.
Hogy vagytok,van valami tünet vagy éreztek valamit?
Nekem nagyon fájnak a melleim,és ma van a nem várt napja és nincs görcsölgetés csak hasszúrkálás!Eddig minden nap éreztem hogy megfog jönni.
8-as vagyok. Ez igen kerdezo! Latszik az erosodes! Neked hangos gratula! :)
En ma reggel csinaltam egy facellet, hat nem ugrik le, de van rajta valami. Dokival egyeztettem, utrogestant kezdhetem, hetfon reggel vervetel.
Este felteszem a kepet a reggeli tesztemrol. Erosebbnek gondoltam, csalodott vagyok kicsit, mert szemeresztgetos, bar ha jol ereztem, meg csak a 10. dpo-nal tartok.
Hasam faj 3. napja es a melleim fajnak. Elso terhessegemnel is fajdogalt, arra emlekszem.
Kerdezo, neked tunet azota valami?
Ja olvasom a tuneteket kerdezo.
Te mikor mesz orvoshoz?
Köszönöm! Azért szerintem ebből lesz valami,én is így kezdtem hogy meresztenem kellett a szemeimet :D
Én 6.-án megyek akkor már biztos látni fogja amit kell!
Lányomnál is érdekes volt,mert vele a mensim napján kerültem korházba vérzéssel és akkor már azt mondta a doki a 6héthez közeledünk.Mensi utánni első nap fogant ő,most nem vagyok benne biztos hogy akkor,mert lehet később egy héttel. Már kíváncsian várom mit mondt!Ja és a lányommal elötte egy nappal teszteltem halványat pedíg akkor már erősnek kellett volna lennie a terhességhez képest,ráadásul ikreknek indult ami sajnos okozta a vérzést az első 3 hónapba. :(
8-as vagyok. Kerdrzo, ez nem semmi. De legalabb a lanykad rendben. :)
En elkeseredtem, mert tegnap delutan csinaltam x-epilt, ami egy picit erosebb lett, mint az elotti nap delutani. A tegnap reggeli facellen is szinten volt 2. vonal. Erre a ma reggeli predictor full homezo. Lehet a vervetelt is lemondom. :( Iszonyu csalodott vagyok.
Szerintem,nem lenne rossz az a vérvétel két pozitív után!Lehet a reggeli teszt nem volt jó,de minden esetre egy másik fajtával tesztelj,és utánna meglátod.Két különböző teszt nem szokott tévedni.
Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!