Ki nem várja szeptember végére?
Hát,mi mostanra "időzítettünk". Úgyértve,hogy lefoglaltunk már a télen egy szeptemberi nyaralást,ami most lesz esedékes, és addig hébe-hóba vigyáztunk, hogy ne kelljen miatta aggódni, ha összejött volna eddig. Tehát mi innentől próbálkozunk majd igazán :)
De most pont peteérésre sikerült a légyott :D azthiszem
Jelen :)
Második babára várunk, már van egy 2 éves kisfiunk. Szerdán voltam dokinál, látott egy érett petét, 1-2 napra saccolta az ovut azaz elvileg mostanra. Meglátjuk, hátha sikerült :)
Hajrá :)
Én annyira nem értek ehez,fura számomra,hogy peteérés ekkor meg akkor..aztán ovuláció
Igazából fogalmam Sincs ezek alapján, hogy mostakkor mire kell időzíteni?! :D
Mert ahogy a testemet figyeltem már régóta,mindig megérzem a peteérést,van mikor szinte görnyedek, annyira szúr, feszül 1-2 napig, aztán elmúlik..
Az a bizonyos folyás pedig ez idő alatt történik, de mégsem egyértelmű nekem ez az egész folyamat
Én megmondom őszintén nem szedek kimondottan vitamint babaváráshoz. Pezsgőtabit,meg általános vitaminokat szedek, inkább bízom a természetben.
Nekem az lehet talán probléma,hogy vékony alkat vagyok, 170 cm és 48 kg, de sehogysem tudok hízni, pedig mindent megeszünk :)
Sziasztok!
Én kb. jövő hétvégére (nem) várom. Ez az első nem védekezős hónap, harmadik babát szeretnénk. Ma már egész nap érzem, hogy magasabb a hőm, de nem vagyok beteg vagy lázas. És mindenen sírhatnékom van. Ez az előző terhességnél is így volt, már nagyon korán. Úgyhogy nagyon bízok benne. Szurkolok nektek is!
Sziasztok! Én a jövő hétvégére nem,várom és remélem nem is jön!Én is tettem fel pont egy szeptemberi kérdést :D
Izgulhatunk eggyütt,és egymásért :)
Mi ma indulunk görögbe, 28-án pedig haza. Elvileg akkor kell megjönnie, de reméljük a levegőváltozás is jó hatással lesz.
Kíváncsian várom majd mindenki fejleményét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!