Szeptember 26-án volt meg utoljára a mensim. Ma reggeli tesztem xepil negatív. Így már esélytelen ugye hogy lenne baba?
December óta próbálkozunk,eddig eredménytelenül.A ciklusaim változóak,általában max 35.napra mindig megjön.
Ami feltűnt nekem hogy mensi előtt sosem fájnak a melleim,most viszont pár napja érzem őket,nyomásra eléggé fájnak,főleg oldalt.A hasam görcsöl mint mensikor,néha szúr.És ezek miatt gondoltam ma reggel csinálok egy tesztet.De sajnos negatív lett :(
Köszönöm a válaszokat :)
Van még itthon egy xepil tesztem.Szerintetek van értelme reggel megcsinálnom,vagy várjak vele pár napot?
Ha ez a ciklus is 35 napos lenne, akkor kb mostanság aktuális a nemvárt igaz? Nem kizárt, lehet még baba. Van akinek csak több napos késéssel lesz pozi a teszt, az x-epil egyébként sem az a teszt, ami korán mutatja ki. De meg is jöhet.
Szerintem holnap még ne. Inkább legyen 2-3 nap a két teszt között.
Igen,a napokban van a nemvárt!Megpróbálok várni 2-3 napot,de a türelmem hónapról hónapra egyre kevesebb :(
Olyan jó lenne már!Várok pár napot akkor,lehet beszerzek egy jobb fajta tesztet is addig!
A válaszokat köszönöm,nagyon aranyosak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!