Szeptember 26-án volt meg utoljára a mensim. Ma reggeli tesztem xepil negatív. Így már esélytelen ugye hogy lenne baba?
December óta próbálkozunk,eddig eredménytelenül.A ciklusaim változóak,általában max 35.napra mindig megjön.
Ami feltűnt nekem hogy mensi előtt sosem fájnak a melleim,most viszont pár napja érzem őket,nyomásra eléggé fájnak,főleg oldalt.A hasam görcsöl mint mensikor,néha szúr.És ezek miatt gondoltam ma reggel csinálok egy tesztet.De sajnos negatív lett :(
Drukkolunk!!! Ne add fel
En is turelmes kell legyek mar kesik de kikell varnom a penteket remelem nem jon meg.. az lesz a 14.dpo ha kesni fog tovabbra is! Keson van ovum.:(
Nagyon koszonjuk. Enis drukkolok. Remelem addigra nem kavarodik el a kerdesed. Ha megjönne vagy pozi a teszt irok. Eddig menzesz sehol.:)
Szep napot LL!:)
Mai one step 10es negativ.
Gabriel teszten a párom látja èn nem.
Szia.Na az már jó jel,ha a párod látja :)
Én ma reggel csináltam a Facelle tesztet.Irtó halványan két csíkos lett,bár nem tudom eldönteni szellemcsík e vagy sem.Színe is van,élőben látni.Átvittem anyukámnak is megmutatni,ő is látja.
Ezt a kérdést most tettem fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!