Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeptember 26-án volt meg...

Szeptember 26-án volt meg utoljára a mensim. Ma reggeli tesztem xepil negatív. Így már esélytelen ugye hogy lenne baba?

Figyelt kérdés

December óta próbálkozunk,eddig eredménytelenül.A ciklusaim változóak,általában max 35.napra mindig megjön.

Ami feltűnt nekem hogy mensi előtt sosem fájnak a melleim,most viszont pár napja érzem őket,nyomásra eléggé fájnak,főleg oldalt.A hasam görcsöl mint mensikor,néha szúr.És ezek miatt gondoltam ma reggel csinálok egy tesztet.De sajnos negatív lett :(

2016. nov. 1. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Drukkolunk!!! Ne add fel

En is turelmes kell legyek mar kesik de kikell varnom a penteket remelem nem jon meg.. az lesz a 14.dpo ha kesni fog tovabbra is! Keson van ovum.:(

2016. nov. 2. 01:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló,nagyon nagyon drukkolok neked!!!Kérlek írd majd meg mi lett a pénteki teszt eredménye!Nagyon szorítok hogy ne jöjjön meg neked sem,és pozitívat tesztelhessünk!
2016. nov. 2. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon koszonjuk. Enis drukkolok. Remelem addigra nem kavarodik el a kerdesed. Ha megjönne vagy pozi a teszt irok. Eddig menzesz sehol.:)

Szep napot LL!:)

2016. nov. 2. 08:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Mai one step 10es negativ.

Gabriel teszten a párom látja èn nem.

2016. nov. 3. 07:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia.Na az már jó jel,ha a párod látja :)

Én ma reggel csináltam a Facelle tesztet.Irtó halványan két csíkos lett,bár nem tudom eldönteni szellemcsík e vagy sem.Színe is van,élőben látni.Átvittem anyukámnak is megmutatni,ő is látja.

Ezt a kérdést most tettem fel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. nov. 3. 09:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem megjott most.. :( !!Mindajrt megnezem es irok a masik kèrdesedhez.:)
2016. nov. 3. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy álltok? Utolso vtam!:)
2016. nov. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!