Van aki szeptemberbe nem várja?
Figyelt kérdés
Van valami jele hogy sikerülhetett?Mikorra nem várjátok a következő havit?2017. szept. 17. 11:36
11/76 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom!Szorítok,hogy sikerüljön mind a kettönknek :)
2017. szept. 17. 21:57
12/76 anonim válasza:
21-re nem varom. Holnap tesztelek majd egy 10-essel.
Drukkolok mindenkinek!
13/76 Mackók válasza:
Sziasztok! Én 24-re nem várom. Félek, hogy bebeszélt tüneteim vannak... Ég a mellbimbóm. Volt pár napja kis barnázás. Szurkálok, enyhe görcsök is vannak, de nem nagyon fájdalmas. Vettem egy Early Predictor tesztet ami 6 nappal korábban kimutathatja... Eléggé vegyes vélemények vannak erről, de lehet holnap megpróbálok egyet tesztelni, az lesz a 24. napom és a szülinapom és lehet butaság, de csak ezt az egyet szeretném, semmi mást. Drukkolok Nektek is csajok! Írjátok meg ha van valami eredmény!
14/76 anonim válasza:
Kedves kérdező,mi újság?Tesztelték?
Mindenkinek megy a drukkolok,én is ellövök holnap reggel egy tesztet:)-E-
15/76 Mackók válasza:
Akinek már pozi, gratula! :) Nekünk pedig drukk drukk! Írja meg mindenki a fejleményeket :)
17/76 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Reggel teszteltem,és halványan látszik rajta egy második csík,de fotón nem biztos hogy látszik.
2017. szept. 18. 13:15
19/76 anonim válasza:
Hát én sajnos nem látom...de másnál is volt már úgy,hogy nem látszódott,csak élőben.Drukkolok, hogy erősödjön ott az a vonalka:)-E-
20/76 A kérdező kommentje:
Ez egy 25-ös x-epil volt de holnap,holnapután megérkezik a 10-es,és akkor azzal megnézem! Remélem hogy nem csak odaképzelem! :(
2017. szept. 18. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!