Van aki szeptemberbe nem várja?
Sziasztok! Nekem júniusban volt egy missed ab 12+5 hetesen, sajnos nem volt szívhang. Az orvosom 3 hónap szünetet mondott, de csak 2 nemvártat vártunk meg. Én nekem nemvárt előtt egy héttel szurkált a hasam, nagyon sokat ettem, érzékenyek voltak a mellemim, fáradt voltam, ezért teszteltem nem várt előtt 6 nappal és pozitív lett X-epillel. Küldök képet is :) Remélem ő már velünk marad, nagyon félek de bízom benne (L) És mindenkinek megy a drukk, hogy minél előbb összejöjjön!!! :)
Szép pozitívak :) Gratulálok! Ne aggódj,mert az nem jó.Gondolj arra hogy minden rendben!Sajnos átérzem a helyzeted,mert a lányom elött nekem se maradt meg a pici,és a lányommal is sokat voltunk korházba.
Kedves utolsó,mennyire barnázól?
Ha magambó indulok ki,akkor ez mensi előjele lehet,de szerencsére te nem én vagy :D Így ha neked nem szokott ilyen lenni,és tényleg nagyon minimális akkor van esély hogy sikerül!Drukkolok!
Kedves utolsó,ha volt rajta halvány második csík akkor,ott kell lennie valaminek :) Mikorra nem várod?
Én reggel tesztelek,és meglátjuk!
Ne haragudj,írtad is hogy 1 hét.
Akkor azért a mensihez még nagyon messze van hogy annak az előjele legyen.
Hat lanyok, nekem a ma reggeli tesztem teljesen negativ 10-essel. 13. Dpo, a kisfiammal mar a 10. Dpo-n halvany pozi volt, szerintem ez most nem sikerult... holnapra nem varom.
A teszteseknek gratulalok!
Nalad miujsag kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!