Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szeptemberbe nem várja?

Van aki szeptemberbe nem várja?

Figyelt kérdés
Van valami jele hogy sikerülhetett?Mikorra nem várjátok a következő havit?

2017. szept. 17. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim válasza:

Sziasztok! Nekem júniusban volt egy missed ab 12+5 hetesen, sajnos nem volt szívhang. Az orvosom 3 hónap szünetet mondott, de csak 2 nemvártat vártunk meg. Én nekem nemvárt előtt egy héttel szurkált a hasam, nagyon sokat ettem, érzékenyek voltak a mellemim, fáradt voltam, ezért teszteltem nem várt előtt 6 nappal és pozitív lett X-epillel. Küldök képet is :) Remélem ő már velünk marad, nagyon félek de bízom benne (L) És mindenkinek megy a drukk, hogy minél előbb összejöjjön!!! :)

[link]

2017. szept. 19. 11:07
 32/76 anonim ***** válasza:
Én megint barnázok, 7nap van nemvártig. Pedig a hormonjaim rendben vannak. Fogalmam sincs mitől lehet. Drukkolok mindenkinek, üdv M
2017. szept. 19. 12:02
 33/76 A kérdező kommentje:

Szép pozitívak :) Gratulálok! Ne aggódj,mert az nem jó.Gondolj arra hogy minden rendben!Sajnos átérzem a helyzeted,mert a lányom elött nekem se maradt meg a pici,és a lányommal is sokat voltunk korházba.

Kedves utolsó,mennyire barnázól?

2017. szept. 19. 12:48
 34/76 anonim ***** válasza:
Csak egy-két csepp. Egy hét van nemvártig. M
2017. szept. 19. 17:18
 35/76 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, hat a tegnapi tesztem inkabb semmi. Ma reggel csinaltam egy facellet, szetszedtem, mert vizeletsugaras. Hogy mikor jott ki nem tudom, de 30 percen belul lathato halvanyan a 2. csik. Holnapra nincs tesztem. Igy marad a varakozas. 😊
2017. szept. 19. 21:18
 36/76 A kérdező kommentje:

Ha magambó indulok ki,akkor ez mensi előjele lehet,de szerencsére te nem én vagy :D Így ha neked nem szokott ilyen lenni,és tényleg nagyon minimális akkor van esély hogy sikerül!Drukkolok!

Kedves utolsó,ha volt rajta halvány második csík akkor,ott kell lennie valaminek :) Mikorra nem várod?

Én reggel tesztelek,és meglátjuk!

2017. szept. 19. 21:34
 37/76 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,írtad is hogy 1 hét.

Akkor azért a mensihez még nagyon messze van hogy annak az előjele legyen.

2017. szept. 19. 21:35
 38/76 anonim ***** válasza:
8-as megint. 21-24-e kozott jon meg altalaban. Sajnos mar tobbszor volt, hogy halvany, vagy nem is olyan halvany 2. csik mellett megjott. :/ Szerdan a 20. napom lesz.
2017. szept. 19. 21:58
 39/76 anonim ***** válasza:

Hat lanyok, nekem a ma reggeli tesztem teljesen negativ 10-essel. 13. Dpo, a kisfiammal mar a 10. Dpo-n halvany pozi volt, szerintem ez most nem sikerult... holnapra nem varom.

A teszteseknek gratulalok!

Nalad miujsag kerdezo?

2017. szept. 20. 05:38
 40/76 anonim ***** válasza:
8-as. Mivel hcg tesztem nincs, de lg igen, egyet csinaltam. Van rajta 2. vonal egyertelmuen. Ha jol olvastam, ersodnie kell, ugyhogy majd holnap lehet csinalok meg egyet. Ha a sors jatszik velem, jatszok egyet en is. 😁
2017. szept. 20. 06:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!