Valaki, aki héten nem várja? Izgulunk együtt?
Köszi szépen :) Én is nagyon drukkolok neked :) :)
2-es válaszoló neked pedig szívből gratulálok :)
Teljesen más most ez a ciklus mint a többi. Eddig mindig nagyon erősen éreztem, hogy meg fog jönni, menzesz előtt 4-5 nappal már mindig erősen görcsöltem és barnáztam is. Most nincs semmi ilyen. Néha fájdogál a hasam. Viszont szédelgek és émelygek is. Nem tudom mi lesz belőle, de nagyon reménykedek. Ma reggel csináltam egy 25-ös érzékenységű tesztet, ami negatív lett :( Tudom korai még, de nem bírtam magammal :)
Sziasztok!
Én vasárnapra nem várom, ma teszteltem egy extra halvány pozit. :) 3éve próbálkozunk és 3 babát veszítettünk el.
Drukkolok nektek!
Nagyon drukkolok neked is, hogy erősödjön a teszted 😊 És sajnálom az elvesztett babákat 😕
Én is veszítettem már el egyet 7 éve, 26 hetes volt a kisfiunk 😢😢
Jelen :) csütörtökre nem vàrom én is. Ovu utàn úgy az 5-6. Napon benyilalt éjjel a hasam és napok óta görcsölgetek. Nagyon izgatott vagyok, mert a 21. Napi vérvétel bizonyítja hogy volt peteérés. Sajnos màr màsfél éve reménykedünk. Megy a drukk mindenkinek :)
26N
Én mára nem várom, eddig szerencsére nem jött meg. Első baba lenne, 2dik probalkozos hónap. Egyenlőre csak "mindjárt megjön" érzés van semmi más. Tegnap tegnap elott görcsölt a hasam gondoltam na most biztos megjön de nem :) legközelebb csak pénteken akarok tesztelni addigra biztos mutat valamit ha nem jön meg :)
Drukkolok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!