Leendő kismamák! Izgulunk együtt?
Húha, jelen :)
Én a 22-ei hétre nem várom. Viszont hétvégén ellövök egy tesztet mert valami gyanús nekem, de lehet, hogy semmi köze a babához.... na mindegy, én itt vagyok! :)
Beferek? Júni egyre nem várom ( elvileg..mert 3 hete elhalt az 5+4 hetes terhességem ) szval elvileg júni 1 re nem várom ha a ciklusom nem változott :)
8 hónapja próbálkozunk.( clostival és pre seed sikositovalaz utóbbi 2 hónapban+párom e vitamint es çinket szes 3 hónapja )
Egyebkent irhatnatok valami ismerteto jelet a komment vegere csak hogy tudjuk ki mikor jelentkezik :)
Ww --> ez en vagyok :D
4#vagyok
"L"ként leszek jelen!:)
Kérdezo nem baj ha sokat vagytok egyutt.. mi is.. a spermiumok hozzaszoknak a suru egyuttléthez tehat regenerálódnak ha pl minden nap egyutt vagytok. De napi tobbszor mar sok. Próbáljátok meg h legalább a termékeny napokon napi 1x vagy masfel naponta. Nalunk igy sikerult most ( az mas tema h nem maradt meg) es en nagyon ajanlom a napi 100-200mg E vitamint. Mi párommal hónapok óta szedjuk es nagyon jót tett.:)
8-as vagyok én például nem éreztem semmit, vagyis nem érzek, mostanában kell lennie az ovulációmnak. Ahogy írtad kérdező, nekem is csak a folyás utal rá. Szorítok mindenkinek!
-Aa (ezt találtam ki :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!