Leendő kismamák! Izgulunk együtt?
Csajok szerintetek baba jele lenne enyhe görcs? Én nem vagyok benne biztos, hiszen még félidőn és alig vagyok túl. A mestruáciom viszont messze van. EA te milyen korai jeleket tapasztalsz?
-Aa
Aa, én is görcsölök tegnap óta, pedig ciklus közben nem szoktam.
Pedig még tényleg olyan korán van... Csak 22.lenne a következő menstruációm. Hát kíváncsi vagyok.
Viki
15# én 2.kúrában lettem terhes,amikor leváltottam a méhpempőt E vitaminra és palastfűteára! ( mas tema h nem maradt meg) de sztem nem art az E vitamin a méhpempo melle. :) sok sikert mindenkinek
L!:):)
Én 16-ra nem várom, első próbálkozós hónap :)
Nincs semmi jele, tünete, hamarabb nem akarok tesztelni, bár nehéz kibírni :)
Pont 16-án lesz az évfordulónk, szupi lenne aznap egy pozitiv teszt :)
B.
Kedves L:) én is próbáltam a palástfű+cickafark kombót, e vitamint folsavat meg d vitamint is szedek,(+ c vitamin,multivitami) gondoltan a méhpempőt is kipróbálom :) olyan sok jót olvastam róla,hátha beválik :)
15ös voltam :)
A
Kedves Zs!
A Te kislányod mennyi idős? Nekem kisfiam van, két évet töltötte februárban. Kíváncsi vagyok Nálatok mekkora lesz a korkulonbseg, főleg, hogy majdnem egy időre jönne a második
🙂
Viki voltam
*hol
Amugy csajok en feladom... nem tudunk lejjebb adni a napi 2-3 egyutt letbol :D mivel allitolag 14.en lesz ovum megbeszeltuk hogy holnap es holnaputan csak napi 1.... hat kivancsi leszek :D nekunk olyan a reggeli szex mint masnak a kave :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!