Valaki, aki héten nem várja? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Én csütörtökre nem várom. Kicsit furán is érzem magam, és pms tüneteim is vannak. Izgatottan várom, hogy mi lesz.2017. szept. 12. 09:30
11/35 anonim válasza:
Én vasárnapra nem vártam, még semmi!
De nem tesztelek, várok! :)
12/35 anonim válasza:
Nekem tegnap már meg kellett volna jönnie. Nemrég teszteltem, pozitívra számítottam, de sajnos negatív lett.
13/35 A kérdező kommentje:
Sokan vagyunk 😊 de jó, remélem mindenkinek sikerül 😊
Nekem nincs mellfeszülés, sosem volt még menzesz előtt sem.
2017. szept. 12. 17:27
14/35 A kérdező kommentje:
11-es nagyon türelmes vagy. Bár én is ilyen lennék 😂😂
2017. szept. 12. 17:28
15/35 anonim válasza:
Én is csatlakozom, én péntekre nem várom. :) Hajrá mindenkinek! :)
16/35 anonim válasza:
Nem bírtam ki , csináltam egyet de full nega.. igaz holnapra nem vàrom.. 8as voltam :)
17/35 anonim válasza:
Sziasztok. Péntekre nem várnám csinaltam egy tesztet hátha....de nem tudom eldönteni h van e második csík vagy csak Én látom igy.... [link]
18/35 A kérdező kommentje:
Holnap reggel én is tesztelek, ha addig nem jön semmi.
2017. szept. 13. 08:04
19/35 A kérdező kommentje:
Én nem látok semmit sajnos 😕
2017. szept. 13. 08:06
20/35 anonim válasza:
Hopp. Véletlenül elküldtem. Szval nem egyértelmű nekem mert mintha lenne nagyon nagyon halványan vmi rajta. De nem tudom. A biztos a szombati teszt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!