Valaki, aki héten nem várja? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Én csütörtökre nem várom. Kicsit furán is érzem magam, és pms tüneteim is vannak. Izgatottan várom, hogy mi lesz.2017. szept. 12. 09:30
31/35 anonim válasza:
Nagyon sajnálom lányok! Én ma voltam orvosnál 6 hetes terhes vagyok. :)
32/35 anonim válasza:
Woow de jó neked :) Szívből gratulálok! (1.es vagyok) Nekem ma krémes rózsaszin volt épp egy pici wc papíron. Fájdogál a hasam. Tuti megfog jönni. Én már nem reménykedem. Max legközelebb hátha :) Sok sikert nektek
33/35 anonim válasza:
Sziasztok. Eddig nem jött meg, de úgy számoltam, valószínüleh tolódott az ovum és csak azért nem jött meg a szokott időben. Legkésőbb ma meg kell jönnie. A mellfájdalmam múlik, már alig érzem, úgyhogy szerintem nincs baba. Terhesnek nem érzem magam, csak a megjön érzéseim vannak. "Vicces", hogy pont most álmodtam egy nagyon szépet, hogy terhes vagyok, amikor már lemondtam a hónapról. Gratulálok a kismamának!
34/35 anonim válasza:
Ugyan ez az én helyzetem mint az utolsó hozzászólónak. Nekem is csúszhatott ,mert tegnapra nem vártam ,a teszt pedig negatív. A hasam pedig nem görcsölget inkább csak puffadok.Igaz amíg nem jön meg lehet reménykedni :)
35/35 anonim válasza:
sziasztok, 26-os vagyok.
A ma reggeli teszt nálam is egyértelműen negatív volt sajnos. Még várok azért, mert pms tüneteim nem nagyon vannak. Ha addig nem jön meg, hétfőn vagy kedden még csinálok egy tesztet, de úgy érzem ez a hónap nekünk sem sikerült :(
31-es, Neked szívből gratulálok, jó babavárást! A többieknek meg kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!