Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki, aki héten nem várja?...

Valaki, aki héten nem várja? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Én csütörtökre nem várom. Kicsit furán is érzem magam, és pms tüneteim is vannak. Izgatottan várom, hogy mi lesz.
2017. szept. 12. 09:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Hát köszönöm. Akkor majd szombaton tesztelek újra. Neked vistont szurkolok.😊
2017. szept. 13. 08:07
 22/35 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, várok igen, szerintem jobb várni, mint negatív teszt miatt szomorúnak lenni.
2017. szept. 13. 08:31
 23/35 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, ma is teszteltem es ma is halvány pozi lett. :) Mellfeszules most nekem is van, peteérés óta. (Mindegyik terhességem előtt volt)

Kérdező, drukkolok a holnapi teszthez! Akiknek pedig negatív lett a teszt, ugyanúgy megy a drukk, hátha csak korán teszteltek!

2017. szept. 13. 08:46
 24/35 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nekem még mindig semmi. Tesztet nem csinálok újból, mert fölösleges szerintem. Vasárnapig kiderül. De bár most sikerülne. Jövőhónapban a férjem 30 éves szép ajándék lenne neki :) Szurkolok nektek nagyon
2017. szept. 13. 11:39
 25/35 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nekem sajnos meg fog jönni. Picit barnázok pisiléskor 😕😕 Holnap elválik valószínűleg, mert mindig pontos a menzeszem, sosem késik.
2017. szept. 13. 14:40
 26/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is holnapra, vagy péntekre nem várom. Tegnap reggel görcsölt a hasam, napközben pedig úgy éreztem, hogy meg fog jönni, el is szomorodtam, de egy halvány barna foltot leszámítva eddig semmi. Még van 2 nap hogy hivatalosan is késsen, de reménykedek mert tüneteim azóta sincsenek, és ilyen enyhe pecsételésem egyszer volt, mikor az első babával teherbe estem :) Pénteken tesztelek, hátha akkor már látszik valami...

Addig is mindenkinek szurkolok! :)

2017. szept. 13. 14:41
 27/35 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjött, na de nem baj majd következő hónapban hátha nem fog😊 majd írjatok, hogy nálatok mi a helyzet 😊 drukkolok mindenkinek!
2017. szept. 14. 06:11
 28/35 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Úgy tűnik nekem is megjött, de nagyon szurkolok mindenkinek! :)
2017. szept. 14. 06:16
 29/35 anonim ***** válasza:

9-es vagyok két nap késéssel sajnos nekem is megjött.

De új hogy új esély :)

Gratulálok aki pozit tesztelt már és drukkolok azoknak akik ezután tesztelnek! :)

2017. szept. 14. 12:39
 30/35 anonim ***** válasza:
1.es vagyok. Nekem még semmi. Tegnap fájtak a melleim ma már még az sem. Nem érzem terhesnek magam. Nekem szerintem csak eltolódik a menszim. Sajnálom a negatív teszteket. Valahogy úgy érzem, h nálam sem lesz baba a dologba. Pedig annyira szeretném.
2017. szept. 14. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!