Van aki szeptemberbe nem várja?
Sziasztok!Reggel csináltam egy tesztet,és szépen látszik a 2.csík de még mindíg halvány,de nem annyira mint az elöző.Csináltam képet,de valamiért nem tudom úgy lefotózni hogy úgy látszodjon mint élőbe!
Lányok,amíg nem jön meg van remény,és nem szabad feladni!!
8-as vagyok, en latom tovabbra is a teszteden a 2. vonalat kerdezo.
Vettem delutan tesztet, facelle, es megcsinaltam este 7 elott. Perceken belul lehetett latni a 2. vonalat, de nem tudom fotozni. Nagyon remenykedek. 😁
Próbálj meg egy képet küldeni,nekem nagyon jó a szemem ám :D Ma reggel is teszteltem,és ezt már le is tudtam fotózni :) Igaz hogy ha fotózva van nem olyan jól kivehető,de erősebb.
Köszönöm!Holnapra nem várom,és így remélem nem is jön!
Lányok veletek mi a helyzet?
Reméljük nem jön :) Nagyon örülök, izgi lehet :)
Nekem kedden negatív lett. Vasárnapra nem várom, így mondhatnám, hogy nem keseredtem el. De nem mondom, mert elkeseredtem és már érzem, hogy olyan megjövősen görcsölök, mint rendesen pár nappal előtte. :( Hétfőtől hőmérőzéssel fogom folytatni, hogy a következő hónapban lássam mi újság.
Ti hőmérőztetek?
A megjön érzés nekem is meg van,arra nem szabad hagyatkozni mert lehet meg se jön! Még van remény,próbálj meg egy 10-es tesztet holnap reggel.
Én nem hőmérözök,csak nagyritkán megnéztem de elég alacson.Az alaphőm 36.1 körül szokott lenni most max 36.6!
Kedves kérdező,ezen már tényleg jól látszik!!!!Szuper, gratulálok:)
Én ma is teszteltem de negatív,mensinek se híre,se hamva...30 nap körüli szokott lenni a ciklusom,ma vagyok a 32. napon.Semmit sem érzek,de szerintem a tesztnek már mutatnia kellett volna,úgyhogy valószínűleg csak szimplán késik:(-E-
8-as vagyok.
Gratulálok kérdező. :D
Nekem időn belül halvány, de látható lett az expect tesztem:
Délután 1 órát tartottam csak a pisit, csináltam egy x-epilt, ami azonnal, de iszonyú halvány lett. Ezt egy órán belül fotóztam.
Önkényesen elkezdtem az Utrót, meg a magnéziumot, eddig is ezt kellett szednem. Eddig Utró mellett is megjött, ha meg akart. Ha hétfőig erősödnek a tesztjeim, irány a doki. Nagyon bizakodok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!