Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szeptemberbe nem várja?

Van aki szeptemberbe nem várja?

Figyelt kérdés
Van valami jele hogy sikerülhetett?Mikorra nem várjátok a következő havit?

2017. szept. 17. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, marmint LH tesztet csinaltam, az lett pozi reggel. 😊
2017. szept. 20. 10:39
 42/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Reggel csináltam egy tesztet,és szépen látszik a 2.csík de még mindíg halvány,de nem annyira mint az elöző.Csináltam képet,de valamiért nem tudom úgy lefotózni hogy úgy látszodjon mint élőbe!

[link]

Lányok,amíg nem jön meg van remény,és nem szabad feladni!!

2017. szept. 20. 10:41
 43/76 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, en latom tovabbra is a teszteden a 2. vonalat kerdezo.

Vettem delutan tesztet, facelle, es megcsinaltam este 7 elott. Perceken belul lehetett latni a 2. vonalat, de nem tudom fotozni. Nagyon remenykedek. 😁

2017. szept. 20. 19:35
 44/76 A kérdező kommentje:

Próbálj meg egy képet küldeni,nekem nagyon jó a szemem ám :D Ma reggel is teszteltem,és ezt már le is tudtam fotózni :) Igaz hogy ha fotózva van nem olyan jól kivehető,de erősebb.

[link]

2017. szept. 21. 10:20
 45/76 Mackók válasza:
Én már látom! Gratula :)
2017. szept. 21. 10:41
 46/76 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Holnapra nem várom,és így remélem nem is jön!

Lányok veletek mi a helyzet?

2017. szept. 21. 11:07
 47/76 Mackók válasza:

Reméljük nem jön :) Nagyon örülök, izgi lehet :)

Nekem kedden negatív lett. Vasárnapra nem várom, így mondhatnám, hogy nem keseredtem el. De nem mondom, mert elkeseredtem és már érzem, hogy olyan megjövősen görcsölök, mint rendesen pár nappal előtte. :( Hétfőtől hőmérőzéssel fogom folytatni, hogy a következő hónapban lássam mi újság.

Ti hőmérőztetek?

2017. szept. 21. 11:20
 48/76 A kérdező kommentje:

A megjön érzés nekem is meg van,arra nem szabad hagyatkozni mert lehet meg se jön! Még van remény,próbálj meg egy 10-es tesztet holnap reggel.

Én nem hőmérözök,csak nagyritkán megnéztem de elég alacson.Az alaphőm 36.1 körül szokott lenni most max 36.6!

2017. szept. 21. 11:28
 49/76 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,ezen már tényleg jól látszik!!!!Szuper, gratulálok:)

Én ma is teszteltem de negatív,mensinek se híre,se hamva...30 nap körüli szokott lenni a ciklusom,ma vagyok a 32. napon.Semmit sem érzek,de szerintem a tesztnek már mutatnia kellett volna,úgyhogy valószínűleg csak szimplán késik:(-E-

2017. szept. 21. 19:13
 50/76 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Gratulálok kérdező. :D

Nekem időn belül halvány, de látható lett az expect tesztem:

[link]

Délután 1 órát tartottam csak a pisit, csináltam egy x-epilt, ami azonnal, de iszonyú halvány lett. Ezt egy órán belül fotóztam.

[link]

Önkényesen elkezdtem az Utrót, meg a magnéziumot, eddig is ezt kellett szednem. Eddig Utró mellett is megjött, ha meg akart. Ha hétfőig erősödnek a tesztjeim, irány a doki. Nagyon bizakodok! :)

2017. szept. 21. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!