Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 01:11
51/60 anonim válasza:
Sajnalom hogy nem sikerult :) Aki akar beszelgetni uzenetbe vagyok kerdeseket nem mindig tudok kovetni mert johet a pihenes. Sok sikert mindenkinek 😚😗
52/60 anonim válasza:
Jah az lemaradt hogy Ági voltam :)
53/60 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem tovabbra sem jott meg. Tegnap csinaltam tesztet, de negativ. Igy varok, hatha...tesztet most nem vettem, mert tuti elhasznalnam. Ha nem jon meg, akkor kedden csinalok ujra. Arra is gondoltam, hogy peteerest mutathatott a hcg teszt egy hete? Annyi mindent olvastam mar rola.
2017. aug. 6. 14:11
54/60 anonim válasza:
Hát nekem csüt.ön csak rózsaszínes folyásom volt,pénteken is csak barnáztam,reménykedtem,de sajnos tegnap óta vérzek rendesen :( Arról nem beszélve,hogy a hőgörbémre mindenki azt mondja h nem a legjobb,hogy nem biztos h bekövetkezett a tüszőrepedés :( Ez már a 2. ilyen hónap volt,a múlthóban a luteális fázisom is csak 8 napos volt,most talán 13 volt,de ezelőtt állandó 14 napos volt :( És most a ciklusom is csak 24 napos volt pedig nekem mindig 28-30 naposak :(
Komolyan kezdek aggódni h valami nem kerek nálam! :(
Szorítok kedves kérdező hogy még is baba legyen!!! ☺
56/60 A kérdező kommentje:
Koszi Timi! Irok mindenkeppen par nap mulva. :)
2017. aug. 6. 21:46
57/60 A kérdező kommentje:
Reggel ma ugy dontottem, nem tesztelek. Aztan a 2. pisilesnel meggondoltam magam. Idon tul lett egy halvany 2. csikom. A baj, hogy idon tul. Vagyis nem neztem meg, csak 20 perc mulva kb., mert 3 percen belul nem jott ki a masodik vonal, igy ott vagytam. Utana csibaltam delutan egy masmilyen tesztet, de az csont negativ. Ez a 25. napom. Szoval 1 napja ugymond kesik.colt idegeskedes mostanaban, lehet csak az miatt.
2017. aug. 8. 14:23
59/60 A kérdező kommentje:
26. nap, reggel idon belul pozitiv expect teszt, majd megjott par ora mulva. :( Mindenkinek sikeres baba projectet! :)
2017. aug. 9. 17:34
60/60 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,akkor tényleg senkinek nem lett sikeres a hónap :(
Sok sikert mindenkinek a jövőben! :)
Timi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!