Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztus elso heteben tesztel...

Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 01:11
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
En mar nem tudom mi a normalis de az jo hogy az nincs ami amugy szokott lenni. Vagyis érted :) Ági
2017. aug. 2. 15:53
 32/60 anonim ***** válasza:
Szerintem bármi lehet normális, van aki észre se veszi, akár egész terhesség alatt semmi tünete, és van aki a beágyazódástól fogva mensi görcs, vérzés stb. és aki az előbbi kategória az elkenődik mikor még nem tudja, pont az utóbbi kategória tünetei miatt :) na szóval értitek! bármi lehet! Gesztenye
2017. aug. 2. 16:22
 33/60 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyosak vagytok 😊

Nagyon izgi napok következnek számunkra..bízzunk abban,hogy mindenkinek az lesz amit szeretne 😇

1#-es voltam (amúgy Timi vagyok 😆)

2017. aug. 2. 20:37
 34/60 A kérdező kommentje:

Na en is itt vagyok, csak hosszu volt a nap! Jo kis csapat alakult itt! ;)

Azert nem hivtam az orvost, mert ugy se latna semmit. Ket honapja se latott semmit, 7,5 mm nyalkahartyat, ami elmondasa szerint jo. Anno az elso gyerkoc is hormon nelkuli honapban tapadt meg, ezert se rohanok. Ha nem sikerul, akkor nem volt oke. Inkabb akkor varok.

Delutan csinaltam egy clearblue sima tesztet, hangyabokanyi csikocska lett rajta. Ezt csak megrogzott tesztelo szem latja. Remenykedek.

Tesztem nincs, ha nem jon meg, akkor penteken csinalok ujra reggel.

Majd irjatok! En tuti megirom, hogy mi a vege!

Jo ejt!

2017. aug. 2. 21:28
 35/60 anonim ***** válasza:

Nem tudnál képet feltenni a tesztjeidről? ☺

Nagyon kíváncsi vagyok 😊

1# (Timi)

2017. aug. 2. 21:36
 36/60 A kérdező kommentje:

Holnap megprobalok feltenni. Eloben latszanak, nem tudom, fenykepen hogy fognak.

Amugy szeged E es D vitamint, folsavat. Moat magneziumot is vettem be, mert erzem a hasam.

2017. aug. 2. 21:53
 37/60 A kérdező kommentje:
*szedek
2017. aug. 2. 21:54
 38/60 anonim ***** válasza:

Rendben 😄

Timi

2017. aug. 2. 22:19
 39/60 anonim ***** válasza:
Nekem megjött rendesen de szoritok mindenkinek :) Ági
2017. aug. 3. 09:44
 40/60 anonim ***** válasza:
Sajnálom Ági! De akkor gondolj arra, amit mondtál, h jót fogsz strandolni! és ne add fel!!! ( bár sokaknak akkor sikerül, mikor épp feladja) Gesztenye
2017. aug. 3. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!