Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?
Nagyon aranyosak vagytok 😊
Nagyon izgi napok következnek számunkra..bízzunk abban,hogy mindenkinek az lesz amit szeretne 😇
1#-es voltam (amúgy Timi vagyok 😆)
Na en is itt vagyok, csak hosszu volt a nap! Jo kis csapat alakult itt! ;)
Azert nem hivtam az orvost, mert ugy se latna semmit. Ket honapja se latott semmit, 7,5 mm nyalkahartyat, ami elmondasa szerint jo. Anno az elso gyerkoc is hormon nelkuli honapban tapadt meg, ezert se rohanok. Ha nem sikerul, akkor nem volt oke. Inkabb akkor varok.
Delutan csinaltam egy clearblue sima tesztet, hangyabokanyi csikocska lett rajta. Ezt csak megrogzott tesztelo szem latja. Remenykedek.
Tesztem nincs, ha nem jon meg, akkor penteken csinalok ujra reggel.
Majd irjatok! En tuti megirom, hogy mi a vege!
Jo ejt!
Nem tudnál képet feltenni a tesztjeidről? ☺
Nagyon kíváncsi vagyok 😊
1# (Timi)
Holnap megprobalok feltenni. Eloben latszanak, nem tudom, fenykepen hogy fognak.
Amugy szeged E es D vitamint, folsavat. Moat magneziumot is vettem be, mert erzem a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!