Derékfájás, szédülés utalhat terhességre 10. dpo-n?
Ilyen korán még nem jelezhet terhességet, ha csak nem korai ovud volt.
10. dpo- és pár napja tart, tehát lehet beágyazódás, lehet csak bebeszéled, lehet bármi más is. 12. dpo előtt pénzkidobás a teszt és csak elkeserít ha negaítv. Tapasztalat.
Nekem nem volt tünetem, a tünetek később jöttek mikor már tudtam róla. Csak azért írom, hogy ne figyeld magad nem jelent semmit, lehet emeltél valami nehezebbet, vagy a szédülés is lehet akármitől. De Persze lehet baba is :) de szerintem korai hogy tünet legyen. Két gyerekem van egyiknél sem volt semmi tünetem ilyen korán.
Szeritnem várd meg hogy mikor jönne meg és akkor tesztelj, szóval aug 1-et.
Hasonlók vannak nekem is,de csak a 8.dpo-n vagyok..Úgy érzem a hasamtól fáj a hátam😕Nem szokott ilyen lenni mostanában,de én inkább az időjárásra tippelek,meg most ovu óta e vitamint szedek pluszban,lehet bekavart..
Szerintem nálam nem jön most össze a baba,akkor nem fájna semmim,(mind3 terhességnél csak utólag visszagondolt tünetek voltak)
Neked drukkolok,majd írd meg mi volt!!Szerintem 10es teszttel 2 nap múlva simán tesztelhetsz!!
Kitartás!
4es vagyok!Nekem terhességet jelez ez a derékfájás!:)Én most vagyok a 10.dpon.Már pár napja fájdogál a hasam,elkezdtem magnéziumot szedni,mert sokkal erősebben fáj,mint sima mensinél.A 3 terhességem(ebből 2 gyermek lett)alatt is ilyen fájdalom volt,nekem a beágyazódás ilyen erős fájdalom.A többi sima pms tünet,mellfájdalom,libidó növekedés,talán a folyás vizesebb,tegnap még szárazabb volt.
Te hogy állsz,teszteltél már vagy még vársz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!