Derékfájás, szédülés utalhat terhességre 10. dpo-n?
Figyelt kérdés
Pár napja eléggé fáj a derekam, sokszor szédülök, alhasi görcseim is vannak, de azok elmúlnak majd visszatérnek. 10 nappal vagyok peteérérés után.Lehetséges hogy ezek a korai terhesség jelei? Augusztus 1-én kellene megjönnie (remélem ne fog), de addig még van jó pár nap. Vajon csinálhatok már tesztet??2017. júl. 27. 15:19
11/19 anonim válasza:
én még csak 5. dpon vagyok ma,nagyon lassan telnek a napok, tanulom a türelmet :D
12/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel épp tesztet akartam csinálni, de megjött :( :( Barnázással, de azért csak megjött :( pedig nagyon reménykedtem .
2017. aug. 2. 09:29
13/19 anonim válasza:
sajnálom kérdező :(
Új hónap, új remény, én is csak ezzel tudom magam bíztani.
Szurkolok!
14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hátha a jövő hónapban
2017. aug. 2. 09:36
15/19 anonim válasza:
Sajnálom! :( ez hanyadik próbálkozós hónap volt? Ovu napja előtt is együtt szoktatok lenni vagy csak pont ovukor?
16/19 A kérdező kommentje:
3. hónapja próbálkozunk, elvileg 19én volt ovum, 14én, 16-án és 18án voltunk együtt.
2017. aug. 2. 10:35
17/19 anonim válasza:
3 hónap még semmi!
Szurkolok, hogy mielőbb összejöjjön!
Mi most futunk neki a 4. inszemnek, ez lesz a 26. próbálkozós hónapunk. Remélem most már én is pozit tesztelek :)
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, remélem minél hamarabb összejön neked :)
2017. aug. 2. 10:43
19/19 anonim válasza:
Szurkolok mindenkinek, össze fog jönni mindannyiunknak előbb vagy utóbb, ez biztos!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!