Krémes folyás, mellfeszülés, szédülés, mindjárt megjön érzés a nem várt előtt 6 nappal utalhat terhességre?
Nekem mensi előtt 2 nappal jött a krémes folyás és a mellfeszülés meg a mindjárt megjön érzés(meg nekem fájt a fejem, nem tudom, hogy a babától e:)). Előtte semmi nem volt. Ne gondolj rá görcsösen. Amúgy szerintem csak a melegtől van a szédülés, de lehet baba. Én a 9. héttől szédültem. Sok Sikert nektek:) Ha nem jön össze, ne keseredj el, csak ÉLVEZD az együttléteket és akkor csináljátok amikor jól esik, ne amikor a ciklus.hu vagy mindenféle kalkulátor javasolja:))
12+4 hkm:)
Ez sajna menzi előtt is normális.
Mind két terhességem előtt én spec tök száraz voltam, pedig mielőtt megjön, mindig krémes folyás volt.
Így ez lehet baba is és menzi is.
Szerintem ez attól függ, hogy amúgy szoktál-e ilyeneket érezni.
Általában mindenkinél egyéni, hogy mit tapasztal, de az gyakori, hogy akkor van baba a dologban, ha olyasmiket tapasztal, amiket nem szokott...
Hát hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!