Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztus elso heteben tesztel...

Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 01:11
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Kb fél órája nekem is rózsaszín folyás volt a wc papíron..nekem ez a mensi elejét jelenti,úgyhogy én sem vagyok babás :(

Pedig ma de. még tesztet is vettem,ill. ma reggel még a höm is 36.7 volt,pedig múlthóban meg a mensi napján leesett 36.4-re..most meg nem.😕

Ill. még a cicim is fáj enyhén pedig a mensi napján reggel már nem szokott fájni,most meg még enyhén fáj..De ezekre a tünetekre én sem adok,mivel folyás van ebből mensi lesz,ennyi.

2017. aug. 3. 14:16
 42/60 anonim ***** válasza:
Ja Timi voltam ☺
2017. aug. 3. 14:17
 43/60 anonim ***** válasza:
Timi ne add fel. Lehet nem jon meg rendesen. En szoritok Neked hogy sikeruljon. Ági
2017. aug. 3. 14:19
 44/60 A kérdező kommentje:

Szomoruan olvasom. :(

Nekem sincs jo hirem, bar a tuneteim megvannak, ma delutan ellottem egy tesztet, facelle, de keresni kell rajta kb. nagyitoval a vonalat. Szerintem par nap, es nekem is megjon.

Valoszinu most se sikerult a beagyazodas. Bar amig nem jon meg, barmi lehet.

2017. aug. 3. 17:39
 45/60 anonim ***** válasza:
:( Neked mikor lett volna az eredeti nemvárt napja? Lehet, h még csak a 10es mutatja erősen? vagy az eddigiek is 25sök voltak? Nekem ma egész nap émelygésem hányingerem van, de biztos a melegtől, mert még nagyon korai lenne. Gesztenye
2017. aug. 3. 18:32
 46/60 anonim ***** válasza:

Én félórája lőttem el egy Intimed tesztcsíkot(nem bírtam ki mert a melleim még enyhén mindig fájnak viszont ez a rózsaszínes/barnás folyás sem múlik 😕) de hómező sajnos :( Ma vagyok a 11. Dpo-n,elméletileg mèg nem is ma kellett volna hogy megjöjjön hanem csak vas.

1# Timi

2017. aug. 3. 19:15
 47/60 A kérdező kommentje:

Igazabol ha az elso enyhen verzos napot veszem, akkor ma a 20. napom volt. Ha azt, hogy mikor ontott el, akkor lenne meg par nap. En mar nem tudom. Minden honapban megfogadom, hogy nem tesztelek a 21. nap elott. :(

Eddig is csinaltam facelle tesztet, de nem hogy erosodott volna, elhalvanyult. Ebbol szoktan tudni, hogy bukta ez a honap is.

2017. aug. 3. 21:08
 48/60 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Akkor ez a hónap eddig mindegyikőnknek sikertelen?? :(

Timi (1#)

2017. aug. 3. 22:33
 49/60 A kérdező kommentje:

Ugy nez ki sajnos. A reggeli tesztem homezo. :(

Agi, jo pihenest nektek!

Es mindenkinek sok sikert!

Remelem hamarosan sikerul mindannyiunknak. <3

2017. aug. 4. 06:12
 50/60 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kedves kérdező :(

Sok sikert kívánok mindenkinek a jövőben! 😙

2017. aug. 4. 06:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!