Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?
1-es vagyok:
én vagy holnapra,vagy vas (nem) várom.A tünetek jönnek-mennek,nem tudom mi lesz.Ami nem bíztató az az,hogy a folyásom inkább vizes mint krémes. Meg a melleim is hol jobban,hol kevésbbé fájnak 😕
Puffadás van,gyakori(bb) vizelés is,tegnap már görcsöltem kicsit,de mensi előtt pár nappal szoktam is :( A hőm sem úgy alakul ahogyan kellene egy terhességhez. Szóval ebből tuti mensi lesz..semmibe nem élem bele magam 😕
Sajnálom Ági :(
Hármas vagyok, holnapra vagy péntekre nem várom. Eddig semmit se érzek, ezért ezt bíztatónak tartom, mert sok helyen olvastam hogy akkor volt baba amikor semmi tünet nem volt.
A vizes folyás nem rossz jel, sőt. Ahoy a mellfájdalom se meg a többi amit leírtál. Mind lehet jó :)
1#-es vagyok:
rendben,mindenképp megírom mi lett :)
Holnap megyek majd a Dm-be,és venni akarok tesztet.Holnapután reggel lehet ellövök egyet,de nem hiszem hogy terhes vagyok..Eddig csak a szokásos pms tüneteket produkálom sajnos :(
Ez a görbém:
Akkor Ági ne add fel,lehet még is ott a baba.😉
hétfőig?? huu, én nem bírnám ki!! de azt is megértem, h csalódni sem akarsz.
Várjuk az eredményeket, hétfőn már én is tesztelhetek! Magamról szinte meg ia feledkeztem úgy izgulok értetek :D Gesztenye
Aranyos vagy Gesztenye ☺
Az normális szerintetek,hogy abszolút nincs mindjárt megjön érzésem?Bár szerintem azért nincs mert nem is vagyok terhes 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!