Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztus elso heteben tesztel...

Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 01:11
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

én vagy holnapra,vagy vas (nem) várom.A tünetek jönnek-mennek,nem tudom mi lesz.Ami nem bíztató az az,hogy a folyásom inkább vizes mint krémes. Meg a melleim is hol jobban,hol kevésbbé fájnak 😕

Puffadás van,gyakori(bb) vizelés is,tegnap már görcsöltem kicsit,de mensi előtt pár nappal szoktam is :( A hőm sem úgy alakul ahogyan kellene egy terhességhez. Szóval ebből tuti mensi lesz..semmibe nem élem bele magam 😕

Sajnálom Ági :(

2017. aug. 2. 11:44
 22/60 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok, holnapra vagy péntekre nem várom. Eddig semmit se érzek, ezért ezt bíztatónak tartom, mert sok helyen olvastam hogy akkor volt baba amikor semmi tünet nem volt.

A vizes folyás nem rossz jel, sőt. Ahoy a mellfájdalom se meg a többi amit leírtál. Mind lehet jó :)

2017. aug. 2. 12:37
 23/60 anonim ***** válasza:
Gesztenye vagyok, holnap mar csinaltok tesztet? már jó eséllyel kimutatná ha van vmi :) mindenkeppen irjatok meg, h mi lett!!! ezen a gyakorikerdesen senki nem írja le, h mi történt végül, csak lógnak a levegőben a félbemaradt történetek! mi ne legyünk ilyenek :) szurkolok!
2017. aug. 2. 12:59
 24/60 anonim ***** válasza:
Csajok/nők/asszonyok (mivel senkit nem akarok megbantani) egy kerdes miert lehet az hogy: abbamaradt a verzes nem enyhul a mellfajdalom es semmi megjonerzesem nincs? Ági
2017. aug. 2. 13:36
 25/60 anonim ***** válasza:
Ági! Csinálj tesztet szerintem! de legalábbis reggel mindenkepp ha tovabbra sem folytatódik a vérzés. Hátha! Gesztenye
2017. aug. 2. 14:06
 26/60 anonim ***** válasza:

1#-es vagyok:

rendben,mindenképp megírom mi lett :)

Holnap megyek majd a Dm-be,és venni akarok tesztet.Holnapután reggel lehet ellövök egyet,de nem hiszem hogy terhes vagyok..Eddig csak a szokásos pms tüneteket produkálom sajnos :(

Ez a görbém:

[link]

Akkor Ági ne add fel,lehet még is ott a baba.😉

2017. aug. 2. 14:35
 27/60 anonim ***** válasza:
Varok hetfoig addig nem tesztelek. Köszi a valaszokat,Agi
2017. aug. 2. 14:37
 28/60 anonim ***** válasza:

hétfőig?? huu, én nem bírnám ki!! de azt is megértem, h csalódni sem akarsz.

Várjuk az eredményeket, hétfőn már én is tesztelhetek! Magamról szinte meg ia feledkeztem úgy izgulok értetek :D Gesztenye

2017. aug. 2. 15:10
 29/60 anonim ***** válasza:
Ez aranyos Gesztenye :) kedves vagy de 4 eve varok eltemmar at csudaerdekes dolgokat nem kapkodok mar ilyenekkel hogy teszteljek de szerintem megjon reggelre rendesen. De megtalaltam a jot is ebbe.14-en nyugodtabban megyek nyaralni es strandra :)
2017. aug. 2. 15:14
 30/60 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy Gesztenye ☺

Az normális szerintetek,hogy abszolút nincs mindjárt megjön érzésem?Bár szerintem azért nincs mert nem is vagyok terhes 😕

2017. aug. 2. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!