Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztus elso heteben tesztel...

Augusztus elso heteben tesztelok, van kedvetek beszamolni a teszt eredmenyerol, es kozosen izgulni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 01:11
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Ki hogy van? :) Ági
2017. júl. 31. 15:04
 12/60 A kérdező kommentje:

Azben hasam es mellem nagyon faj. Olyan 17. nap korul vagyok, 21. nap mar kezd megjonni. Ma ellottem egy tesztet, expect, valami derengett rajta, mire hazaertem munkabol, figyelt rajta egy 2. vonal, ami lathato. Szerintem en szeretek szenvedni...innen szep a pofara eses. Annyi idon beluli pozi tesztem volt, ami mensivel vegzodott...de hatha most.

Es te Agi?

2017. júl. 31. 21:40
 13/60 anonim ***** válasza:
En megvagyok. 3 napom van hatra a derekam nagyon faj mensi görcs vagy van vagy nincs ami fura hogy minden mensi elott bedurran a mellem es faj most csak a bal faj de nem durrant be. De ilyen tunetekbe nem hiszek igy várok :) Ági
2017. júl. 31. 22:02
 14/60 A kérdező kommentje:
Ma a 18. napomon vagyok, feszit a hasam egesz nap, es nagyon faj a mellem. Vettem facelle vizeletsugaras tesztet, meg is csinaltam delutan, es 3 percen belul kijott a 2. vonal. Remelem, ebbol tenyleg lesz mar valami. Reggel is csinalok egyet, ha erosoik reggelre egy picit is, holnap hivom a dokimat.
2017. aug. 1. 19:12
 15/60 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok. En nekem ket nap van még a nemvártig. Most minden tünetem eltunt a mellfajdalmon kivul.neha van mindjart megjon erzes de el is mulik ...a derekam az fajdogal a mellem az faj meg mintha nőt volna. A gyakori pisiles is lehet tünet de az nalam nem erdekes amugy is törpevizműtelep vagyok.:D irj holnap ha meg volt a teszt. Ági
2017. aug. 1. 19:29
 16/60 A kérdező kommentje:

2 csikos lett a reggeli tesztem is. Lathato, de nem ugrik le azert. Halvanynak momdanam. Itt szokott megszakadni. Varok meg a dokival, ugy dontottem. Az Utro se szokta megmenteni. Igy a remeny marad.

Veled mi ujsag Agi? Teszteltel?

2017. aug. 2. 06:25
 17/60 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem ugy nez ki hogy megjön. Szép napot. Ági
2017. aug. 2. 06:31
 18/60 anonim ***** válasza:
Szia! Ez idegörlő! Ilyenkor a teszt még normális, ha " nem ugrik le", két naponta emelkedik a hcg is. Amúgy nem lehet, h esetleg a méhnyálkahártya nem olyan vastag, ezért nem tudja jól befúrni magát? Ezen az E vitamin segít elvileg. Kismama vitamint szedsz? Én a helyedben mennék a dokihoz és mentse meg! vagy szted csak azt mondja, h egy hét múlva meglátjuk? ahh, szurkolok nagyon!
2017. aug. 2. 08:45
 19/60 anonim ***** válasza:
Ági, te pedig próbálj meg nem elszomorodni és fel ne add, mert érkezni fog hozzátok is a baba!!! :)
2017. aug. 2. 08:47
 20/60 anonim ***** válasza:
Gesztenye köszi de lassan en feladom. Mindenkinek sok sikert :)
2017. aug. 2. 09:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!