Hibás terhességi teszt? Vagy ez pozi?
Tudom, ezer kérdés van a témában, de tényleg nem találtam olyat, ami az enyémhez hasonló
Szóval, 25-ére nem vártam a mensim, ma már nagyon türelmetlen voltam ezért vettem egy intimed típusú tesztet és így estefelé csináltam meg. (tényleg türelmetlen vagyok)
5 perc várakozás után nagyon, de tényleg nagyon halványan megjelent a második csík, viszont ahogy már kiértem volna fürdőből, lerendeztem egy gyors telefont és mire visszafordultam a teszthez szinte teljesen eltűnt :(
Csatolok képet, hogy lássátok; ez pozitívnak számít?
Lehet nincs is ott semmi csak már nagyon bebeszélem magamnak?
Az első képen én halványan nem csak egy, hanem két csíkot is látok, vagyis az összesen három, az biztos, hogy nem jó úgy.
A második kép pedig teljesen hómező, tehát negatív.
Ezért sem kell ideje korán tesztelni, mert semmi értelme. Terhes ettől függetlenül még lehetsz, csak a teszt még nem mutatja.
Szóval várj még türelemmel 1-2 napot és majd reggeli vizeletből csinálj tesztet!:)
Köszönöm a választ :)
olyan nehéz, már annyira szeretném a két csíkot...
Akkor pár nap múlva újra tesztelek ha addig nem jön meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!